BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

LOCALNICII DIN DESEȘTI NEVOIȚI SĂ FACĂ PE “JANDARMII”CU PRIMARUL COMUNEI

În comuna Desești din județul Maramureș primarul Gheorghe Bohotici și-a urcat în cap încă o dată cetățenii deoarece, în ședința consiliului local de ieri, a încercat să atribuie în mod ilegal o suprafață de teren aflată pe suprafața comunei Desești.

Localnicii  au schimbat încă o dată planurile ascunse ale primarului în atribuirea ilegală a unor suprafețe de teren, această hotărâre nefiind în acord cu ordonanța 39/2018 privind Parteneriatul public privat (art 17, Art. 18- alineatul 1, art. 19).

Acest scandal nu este singurul de acest fel, dat fiind faptul ca primăria aflată sub conducerea primarului Gheorghe Bohotici  este implicată  și într-un dosar cu deturnare de fonduri europene cu suprafețe de pășuni. Anual primăria pierde sume importante de bani în despăgubirea asociațiilor agricole crescătoare  de animale și a persoanelor fizice.

Problemă rezolvată temporar

Primarul, nemaiavând cum să-și susțină poziția în fața cetățenilor, a părăsit sala fără a soluționa într-un fel sau altul această problemă. Localnicii nu vor să cedeze acestor presiuni ale primarului până când această atribuire nu se va face în conformitate cu legea.

Deși edilul a fost ales la cârma comunei pentru interesul cetățenilor, se pare ca Bohotici Gheorghe preferă alte interese, ale diverselor societăți comerciale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Un copil de 15 ani a fost aruncat dintr-o mașină de teren într-o zonă de munte. Alți doi tineri încarcerați

Vasile Dale

În Maramureș sunt izolate la domiciliu 2112 persoane, incluse și membrii familiei. În carantină se află 340 persoane, venite din Italia

Vasile Dale

NU SE MAI TERMINĂ: Câinii fac prăpăd printre căprioarele şi căpriorii din Stejera și Iadăra (FOTO/VIDEO ȘOCANT)

Vasile Dale

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.