BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: RĂZBUNARE LA BORȘA, localnic încătușat de poliție – Au blocat drumul pentru a nu se mai transporta lemn din munții Maramureșului!

Scandal mostru în zona Novăț din munții Maramureșului de la Borșa. Localnicii au sunat la 112 și au anunțat că se transportă lemn ilegal din zonă. Mai mult, unul dintre apelanți a blocat drumul cu o mașină de teren. Mai multe echipaje ale poliției au intervenit în zonă pentru a verifica sesizarea.

Doar că între polițiști și oameni a izbucnit un scandal uriaș. Polițiștii au fost nevoiți ca pe unul dintre aceștia să îl pună la pământ și să îl încătușeze. L-au băgat în autospeciala de poliție și l-au dus la audieri. Cum a devenit și acolo recalcitrant a fost dispusă internarea acestuia la spitalul de psihiatrie.

Transportatorul de lemn avea toate avizele în regulă, însă polițiștii au descoperit că pozele urcate în sistemul de transport național al masei lemnoase erau diferite față de ce au găsit în teren. Astfel și acesta a fost sancționat contravențional.

Polițiștii îi cercetează și pe cei care au reclamat pentru blocarea unui drum public, iar pe cel recalcitrant pentru proferarea de expresii jignitoare și provocarea efectivă la scandal.

Ce spune Poliția

Ieri, în jurul orei 17.30, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că se efectuează un transport de material lemnos ilegal în continuarea străzii Florilor din Borșa, spre Novăț.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un autovehicul condus de un barbat de 44 de ani, care efectua un transportul de material lemnos, pentru care acesta a prezentat documente de proveniență.

În zonă a fost identificat și un autoturism care bloca trecerea autovehiculului încărcat cu material lemnos, însă persoanele aflate la fața locului au declarat polițiștilor că nu cunosc cine a lăsat autoturismul acolo.

Un bărbat de 34 de ani, a fost condus la sediul poliției din Borșa pentru audieri și datorită comportamentului deviant pe care l-a avut, a fost transportat la spital pentru consult de specialitate.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională la Legea 171/2010 privind stabilirea contravențiilor silvice, întrucât una din fotografiile încărcate în aplicația SUMAL, pentru transportul de material lemnos, nu era foarte clară și o sancțiune contravențională la Legea 61/1991, art. 2, pct. 1 și 24, privind proferarea de expresii jignitoare și provocarea ori participarea efectivă la scandal.

Te-ar putea interesa si

Medicii din Târgu Mureș au reușit să reconstruiască piciorul fetiței, strivit de un camion la Borşa

Redactie

Băimăreanca Narcisa Suciu a fost operată de urgență: „Lunea trecută, murisem. Am fost în septicemie”

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Un bărbat ar fi incendiat o anexă plină cu fân la Poienile de Sub Munte

Vasile Dale

4 mesaje

Claudiu ianuarie 21, 2024 at 8:30 pm

Si in timpul comunismului foloseau metoda cu psihiatria. Da la revolutie, armata a taiat gaturile securistilor, le-a scos ochii cu varful baionetei si le-a bagat mucur de tigari, dupa care le-au asezat capurile pe blindate.

Raspunde
Cristian ianuarie 22, 2024 at 12:14 am

Istețule, tu vorbești despre asasinarea luptătorilor USLA de către un fost general, agent al KGB. E grav că nu cunoști istoria, dar cotcodăcești mândru ca o găină pe internet. Să îți fie rușine!

Raspunde
Claudiu ianuarie 23, 2024 at 1:06 pm

Armata e cu poporul!
Daca ne terorizeaza iar securitatea, o sa cerem ajutorul armatei!

Raspunde
Gogu ianuarie 22, 2024 at 2:33 pm

Cereți anchetă internă.
Se ia șpagă să se poată transporta lemne cu acte fale sau fotografiate pe jumătate demult timp.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.