BREAKING NEWSEveniment

PE SOŞESELE JUDEŢULUI: Accidente rutiere soldate cu victime în Baia Sprie și Hideaga

Ieri, 20 ianuarie, la ora 09.12, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați despre faptul că pe strada Ignișului s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.
Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 55 de ani din oraș, a surprins și a accidentat o femeie de 71 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile, în calitate de pieton.
În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ieri, 20 ianuarie, la ora 16.02, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.J. 193, în Hideaga, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.
Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus în aceeași direcție de către un tânăr de 19 ani.
În urma producerii evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 19 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind zero.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Patru bărbați depistați de polițiști în timp ce conduceau vehicule comițând infracțiuni rutiere

          În perioada 19-20 ianuarie a.c., polițiștii maramureșeni cu atribuții rutiere au depistat în trafic, doi bărbați de 28 respectiv 36 de ani din Baia Mare și Săcălășeni, care au condus autoturisme pe drumurile publice din municipiu, în timp de aveau alcoolemii de 0,44 respectiv 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind conduși la unități spitalicești, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Alți doi bărbați, în vârstă de 19 respectiv 31 de ani din Seini și Baia Mare, au fost identificați de polițiști, în timp ce conduceau autoturisme având permisele de conducere suspendate.
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Te-ar putea interesa si

FLAGRANT: Doi maramureșeni prinși de polițiști la furat lemne în județul Satu Mare

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ LA OCNA ŞUGATAG: Curățenie într-un nor de praf de nu se mai vedea stațiunea (FOTO şi VIDEO cititori)

Vasile Dale

Accident în Pasul Prislop, maşină ieşită de pe carosabil – actualizare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.