BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO CAMERĂ BORD: O fetiță a fugit în fața unei mașini din mâinile unui bărbat. Accident evitat la milisecundă

Un accident de circulație a fost evitat la milisecundă de șoferul unui autoturism în parcarea unui supermarket de la marginea municipiului Baia Mare. Totul a fost înregistrat de camera de bord a conducătorului auto.

O fetiță s-ar fi smuls din mâinele unui amic de-al părinților cu care ieșea din supermarket și a fugit direct în fața unui autoturism. Cel mai probabil a fugit spre părinți ei. Șoferul a observat micuța și a frânat brusc. Amicul părinților a strigat la copilă și a fugit după ea. Apoi efectiv s-a aruncat după micuță în fața mașinii. Cei doi au căzut la niciun metru, în fața autoturismului.

Alți oameni care se aflau lângă autoturisme, dar și părinții, au sărit imediat să vadă dacă au nevoie de ajutor. Din fericire nu a fost nevoie. Atât bărbatul salvator, cât și micuța s-au ales cu o sperietură, dar și cu mici julituri la mîini și genunchi.

Părinți aveți mare grijă la copii atunci când vă deplasați prin parcarea unui centru comercial. O clipă de neatenție poate avea urmări tragice.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT ÎN BAIA MARE: La volanul unui autoturism cu 1.21mg/l alcool pur în aerul expirat

Vasile Dale

FOTO / ACTUALIZARE: Maşină răsturnată în şanţ la Cătălina. Accidente rutiere şi la Moisei şi la Mogoşeşti – trei victime. Maşină răsturnată şi pe Dealul Hera

Redactie

TRAGEDIE IN PASUL HERA: UN TANAR S-A RASTURNAT CU MASINA INTR-O RAPA DUPA CE A LOVIT MAI MULTI COPACI (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

4 mesaje

Marius ianuarie 22, 2024 at 5:12 pm

Spre final , indirect , așa se comporta aia din fața mașinii de parcă șoferul ar fi fost el cel neatent … ( analizați cu atenție imaginile )
Peee bune ??? Eventual aia trebuiau să-i mulțumească șoferului pt că a fost atent și vigilent !

Raspunde
Robi ianuarie 22, 2024 at 8:17 pm

nicio privire către șoferul mașinii… niciun gest de normalitate sau scuze… de unde, dacă lași copilul să zburde liber prin parcări???

Raspunde
alex ianuarie 23, 2024 at 8:27 am

de asta e bine ca sofer sa fii atent dupa copii ca se sinucid intr-o clipa -_-

Raspunde
mihai ianuarie 24, 2024 at 3:26 pm

sti de ce nu i-a acordat scuze pentru ca copila si tac-su sunt … care nu stiu regula bunului simt se vede clar in filmare …. din ei

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.