BREAKING NEWSNational

VIDEO: Impact frontal la Borleşti între un TIR şi un autoturism condus de un maramureşean

Impact frontal între un autotren și un autoturism marca Mercedes Benz. Conform informațiilor PresaSM, totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 17.00, atunci când polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 193, în afara localității Borlești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 50 de ani, din județul Maramureș, aflat la volanul autoturismului marca Mercedes Benz, ar fi intrat în coliziune cu un bărbat de 58 de ani, din Satu Mare, care s-ar fi aflat la volanul unui ansamblu de vehicule.

Potrivit datelor PresaSM, din producerea evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 50 de ani, precum și a altor doi bărbați, de 49 și 50 de ani, ambii pasageri ai autoturismului. Victimele au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean în vederea efectuării de investigații medicale suplimentare.

Sursa PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

Elevă de 9 ani accidentată pe trecerea pentru pietoni de pe strada Bucovinei – ACTUALIZARE

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? Sighetean de 57 de ani, căutat după ce a plecat de la domiciliu. A fost găsit în Belgia (actualizare)

Redactie

CONTINUARE CRIMA BORSA: Tioară a fost ucis cu o singura lovita de surubelnita in propria-i masina

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.