BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Sub privirile copiilor, un turist din București a fost amenințat cu cuțitul într-o stație peco din BORȘA.

Incident grav în Borșa, Maramureș. Un bărbat din București care trecea prin Borșa a fost implicat într-un incident deosebit de grav într-o benzinărie din oraș. Totul sub privirile copiilor și a soției care se aflau în autoturism. Totul ar fi pornit după un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Ce spune bărbatul din București

”Bună ziua. Am înțeles că dumneavoastră vă ocupați să nu se mușamalizeze cazurile din Maramureș prin presă. Suntem un grup de turiști care am trecut prin Borșa zilele acestea. Din nefericire în fața noatră ne-a ieșit fără să se asigure un domn cu o mașină înmatriculată în Maramureș. Domnului i-am lovit mașină după ce a ieșit dintr-o curte în fața noastră. Acesta mirosea a alcool și era singur în autoturism. Individul s-a dat jos din mașina și ne-a pus cuțitul la gât. Vă rugăm să cereți detaliile la poliție. Am cerut ajutor la 112. Aveam copiii mici cu noi în mașină. Nu se poate așa ceva” ne-a scris cititorul nostru din București.

Ce spune Poliția

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00. Polițiștii din Borșa au fost sesizați prin 112 pentru a se deplasa într-o stație de alimentare cu carburant, unde a avut loc o amenințare.

”În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unei altercații cauzate de producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, un bărbat în vârstă de 33 de ani din București ar fi fost agresat fizic și amenințat cu folosirea unui cuțit de către un bărbat în vârstă de 68 de ani din Borșa.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe” a transmis pentru www.vasiledale.ro, reprezentanții IPJ Maramureș.

Conform informațiilor noastre bărbatul deține permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

Pro România Maramureș a devenit parte a a echipei PSD

Redactie

SIGHETU MARMAŢIEI: Creșterea tarifului la apă solicitată de Vital S.A. a picat la vot la limită în ședința de Consiliu Local

Redactie

Acțiunile umanitare și de asistență pentru dezvoltare ale Județului Maramureș, factori de promovare și afirmare la nivel național și internațional

Vasile Dale

3 mesaje

lesc ianuarie 25, 2024 at 12:03 pm

Borsa, vestul salbatic al Transilvaniei. Plin de handicapati de genul. faina reclama ne fac, dupa ce se tot lauda cu partia aia.

Raspunde
dan ianuarie 25, 2024 at 12:21 pm

Ce treaba aveti cu faptul ca nu era baut? Sinteti batuti in cap. Daca avea alcool era culpabil, fara alcool ,era senin?
Cutitul este elementul important.

Raspunde
Alex ianuarie 25, 2024 at 8:30 pm

Pun pariu că nu stau lucrurile chiar așa cum le-a descris turiști,am fost și eu martor într-o altă situație neplăcută in aceași benzinărie cu turiști din București și un localnic din Borșa și tot scandalul a pornit de la iei fiind foarte obraznici,au înjurat mult pănă l-au scos din fire pe băiat și era săi bată măr,nu am nimic cu ei dar vin cu niste impresi și o atitudine de săraci „firmati”care nu poate fi trecut cu vederea caută scandaluri cu lumânare și când dau de „dracu „cheamă poliția

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.