BREAKING NEWSImportant

Rotaract T.E.A.M. Baia Mare anunță cea de-a VIII-a ediție a Balului Inimilor dedicată Sănătății Mintale a Copiilor și Adolescenților

În fiecare an, Rotaract T.E.A.M. Baia Mare se angajează să aducă o schimbare reală în comunitate. În anul 2024, organizația își îndreaptă atenția către o cauză deosebit de importantă: sănătatea mintală a copiilor și adolescenților.

Prin cea de-a VIII-a ediție a Balului Inimilor, programată să aibă loc într-un cadru elegant, la Sala de Evenimente „La Tăticu” în data de 10 Februarie 2024, echipa își propune să achiziționeze un sistem personalizat de terapie prin realitate virtuală pentru Centrul de Sănătate Mintală Copii, din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Evenimentul va începe la ora 19:00 și se anunță a fi o seară memorabilă. Pentru o experiență unică, XXL Band vor avea o prestație live, iar DJ Shine va întreține atmosfera pe tot parcursul evenimentului.

Donația minimă pentru participare este de 300 de lei/persoană, iar biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0743 855 353 (președinte Dragoș Alina) sau de la oricare dintre membrii Rotaract T.E.A.M. Baia Mare.

Rotaract T.E.A.M. Baia Mare invită comunitatea să se alăture acestui bal caritabil și să ofere copiilor și adolescenților șansa la o viață normală și sănătoasă.

Te-ar putea interesa si

URMĂRIT INTERNAŢIONAL: Băimărean căutat de autorităţile din Franţa pentru proxenetism, prins de poliţişti

Redactie

NU VĂ PANICAȚI, NU VIN RUȘII! Exercițiu militar la ieșirea din Bogdan Vodă în zona ”Grădina lui Mariș”. Va dura 5 zile

Vasile Dale

FOTO – EXCLUSIV: 60 de ucraineni cazați fictiv într-o casă în construcție din Petrova. Polițiștii au confiscat sute de mii de lei, dar și euro și dolari

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.