BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VIDEO: Ninsoarea abundentă a scos drumarii pe şosele. Dar şi schiorii…

După ninsorile abundente din ultimele ore şoselele judeţului au fost acoperite cu un strat consistent de zăpadă. Pentru îndepărtarea omătului în Pasul Gutai, DN18 se intervine cu 8 utilaje de deszăpezire, iar în Pasul Prislop cu două.

În Târgu Lăpuş, tinerii inventivi au folosit strada drept pârtie de schi.

Maramureşul se află sub incidenţa unui COD GALBEN până în aceasta seară, la ora 22.00. Fenomene vizate și zone afectate: intensificări ale vântului în Banat, sudul Crișanei și al Transilvaniei; viscol la munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m.

În județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu și Brașov, vântul va avea intensificări cu rafale în general de 55...65 km/h.  
La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 90...110 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă.
Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 40…50 km/h.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ”Mama mea a fost umilită” – Asfaltare după ”manualul lui Dorel” la Repedea

Vasile Dale

PARCARE „REGULAMENTARA”: UN BAIMAREAN SI-A PARCAT MASINA DE TEREN SUB BALCONUL APARTAMENTULUI (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

FOTO: Biciclist accidentat la intrare în Buzești. Doi șoferi beți criță prinși circulând prin Buciumi și Finteușu Mare

Vasile Dale

3 mesaje

POP LAURENȚIU ianuarie 25, 2024 at 1:46 pm

Domnul VASILE DALE să explice urgent asocierea dintre videoclipul de mai sus ( cel cu schiurile tractate pe ritm de manele) și LICEUL TEORETIC PETRU RAREȘ. Altfel este un gest nemernic pentru un reporter de investigații obiectiv cum se pretinde.

Raspunde
Vasile Dale ianuarie 25, 2024 at 3:18 pm

Poate vă răspunde cel care a postat imaginile video pe tik-tok. Cu siguranță este elev pe la dvs. Gest nemernic? Probabil vă referiți strict la ce a făcut tânărul respectiv, altfel sunteți un inconștient exact ca respectiv.

Raspunde
Crisan Anca ianuarie 25, 2024 at 9:17 pm

Domnule Vasile Dale, unde este politia, de ce nu fac razii pe drum mai ales in coditii de viscol, foarte multi soferi inconstienti care pleaca la drum neechipati pentru sezon, fara cauciucuri de iarna sau lanturi de zapada.
Va rog sa-i transmiteti sefului Serviciului Rutier Maramures, cand se anunta cod galben de viscol, sa-si scoata toti agentii pe drum si sa – si verifice participantii la trafic daca sunt echipati.
Asa poate se intalnesc si cu cei care schiaza pe drumul public.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.