BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

VIDEO: Schiorul amendat iar șoferul care-l tracta pe centura orașului Tg Lăpuș a rămas pieton pentru 60 de zile (actualizare)

Astăzi vă prezentam imagini postate pe o rețea de socializare de un tânăr schiază pe centura orașului Târgu Lăpuș tractat de un autovehicul. Imaginile respective au fost senzație pe internet, dar nimeni nu s-a sesizat. Până nu au apărut în presă. Ca-n România am putea spuse.

Scrie presa, imediat sar ”organele”

”Bună ziua. Sunt Mariana Pop, directorul Liceului Teoretic ,,Petru Rareș ” Târgu Lăpuș. În legătură cu postarea dumneavoastră în care apare numele liceului nostru, vă comunic următoarele:

fapta s- a petrecut pe drumul public, NU în incinta unității noastre școlare , în afara orelor de curs. Prin urmare asocierea postării dumneavoastră cu numele Liceului Teoretic,,Petru Rareș ” nu se justifică. Vă solicităm ștergerea numelui liceului nostru din acea postare” este mesajul transmis de dna director.

Serios? Cum de nu ați reacționat cât a fost videoclipul pe rețeaua de socializare tik-tok? Cum puteți să ne cereți nouă să ștergem imaginile când nu noi suntem autorii acestelui material video? De ce nu ați fost dvs vigilentă și să nu lăsați să se distribuie ”la greu” imaginile? Chiar nu ați văzut că numele liceului dvs este pe internet de peste zece ore? În loc de lecții de deontologie profesională poate ar fi mai bine să vă uitați în propria dvs ”ogradă”. Acolo poate o să îl găsiți pe tânărul inconștient. Dacă nu acum poate în arhivele școlii. Cu siguranță v-a trecut pragul instituției pe care o păstoriți.

Poliția face anchetă

În urma sesizării dumneavoastră și în baza postării apărute în mediul on-line, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate în postare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Menționăm că imaginile video au fost șterse de pe contul respectiv de socializare iar contul nu mai există. Doar că există capturile foto/video.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din Târgu Lăpuș, au fost identificate persoanele care apar în clipul video postat în mediul on-line, în care un bărbat pe schiuri este tras de un autoturism pe partea carosabilă.

Persoana care ar fi condus autoturismul este un tânăr de 18 ani, din Răzoare, care a fost sancționat contravențional cf. prevederilor OUG 195/2002, privind circulația pe sens opus și remorcare, cu amendă în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 60 de zile.

Față de tânărul de 21 de ani, din Răzoare, care s-ar fi aflat pe schiuri, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 330 de lei.

Sursa video: Tik-Tok

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

DIN CAUZA VITEZEI EXCESIVE / ACTUALIZARE: Şofer plecat de la locul faptei după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ la bariera de la Hideaga (FOTO CITITORI)

Vasile Dale

Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei – aleasă președinta femeilor liberale din Maramureș

Vasile Dale

Un tânăr din Suciu de Sus este imaginea Jandarmeriei Cluj: ”La fel ca Mihai, și tu poți fi coleg cu noi!”

Vasile Dale

1 mesaj

Cristian ianuarie 25, 2024 at 9:33 pm

Bă, da’ un pic de sport extrem nu mai poți face în țara asta că hop!… Vasile Dale

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.