BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Tânăr snopit în bătaie în stradă! Ne putem… pe ele camere de supraveghere, localii nu au văzut nimic

Anunțau cu surle și trâmbițe că în sfârșit municipiul Baia Mare are supravegheat video cu 169 de camere de înaltă performanță. Anunțau că au un dispecerat ultramodern în care polițiștii locali văd tot ce se întâmplă în zona în care sunt amplasate aceste camere. Până astăzi când putem spune fără a greși că ne putem …. pe ele camere de supraveghere!

Astăzi la prânz pe bulevardul Decebal din Baia Mare, în zona Semilună, acolo unde sunt amplasate camere de supraveghere un tânăr a fost pur și simplu snopit în bătaie. Lovit cu pumnii și picioarele de doi indivizi dubioși. Deși căzut pe trotuar tânărul este pur și simplu ”călcat în picioare” de cei doi salbatici.

O băimăreancă a surprins imagini video greu de vizionat de cititorii noștri. Totuși le vom difuza pentru că siguranța în municipiul Baia Mare este zero. Ziua în amiaza mare pe un bulevard nu o străduță oarecare de la marginea orașului ești snopit în bătaie și absolut nimeni nu vede nimic.

Ghițucă a băgat capul în nisip, ca struțul: vede dar nu răspunde

www.vasiledale.ro și www.baiamaretv.ro a încercat să afle un punct de vedere oficial din partea celui care a fost ieri băgat în comisia de disciplină. Ghițucă a citit mesajul și cam atât. Niciun răspuns. Tace mâlc în timp ce angajații insituției au dat ”în orbul găinii”.

”Nu știu să vă spun. La noi nu ne-a sesizat decât ceva cerșetori în zona Vivo. Nu știu altceva ce să vă spun, decât dacă faceți ceva hârtie. Prin dispecerat nu. Numai dacă au trimis colegii, dar auzeam pe stație. Numai să facă sesizare la poliție, iar poliția să ceară camerele” a spus dispeceratul Poliției Locale Baia Mare.

„La o agresiune de 30 de secunde din ce am văzut și eu din acea filmare dacă nu ești efectiv pe camere în zonă. În 160 de camere, pe display pot încăpea maxim 25 odată. Dacă vrem să fie mai zoomate se pun mai puține. Orice agresiune orice mic incident nu poate să îl sesizeze poliția locală și să trimită. Cred că avem pretenții exagerate.

Ideea este că dacă ni se solicită imagini din partea părții vătămate în baza unei ordonanțe se pot pune la dispoziție imaginile. Așa funcționează lucrurile, dacă va fi o plângere pentru agresiune” ne-a transmis Doru Dăncuș, viceprimarul cu atribuții de primar al Primăriei Baia Mare.

Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată despre incident prin 112 de către victimă. S-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe.

Ei sunt cei doi agresori!

Actualizare – IPJ Maramureș

Astăzi, 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Baia Mare au fost solicitați să intervină pe bulevardul Decebal, unde o persoană a fost agresată fizic.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată, respectiv un tânăr în vârstă de 28 de ani din municipiu, care ar fi fost agresat fizic de două persoane care, ulterior comiterii faptei, au părăsit locul producerii evenimentului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

CONTRABANDĂ LA SIGHET: Un bărbat a intrat cu microbuzul într-un stâlp, urmărit fiind de poliţiştii de frontieră. În vehicul avea peste 41.000 de pachete cu ţigări

Redactie

ACCIDENT BAIA MARE: Minor lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Redactie

FOTO: Mocănița în care se aflau peste 150 de turişti a deraiat pe Valea Vaserului. Circulaţia feroviară a fost blocată timp de două ore

Vasile Dale

6 mesaje

mo ianuarie 27, 2024 at 8:11 pm

no, bine de stiut ca au aparut maimute noi prin comunitate… speram totusi ca articolul sa contina si informatia ca faptasii au fost identificati si retinuti in cateva ore..camerele or fi bune, insa cu trantorii astia, degeaba…la noi e pentru prima data cand am auzit ca superiori din politia locala au fost bagati in comisia de disciplina..vedem de ce…

Raspunde
nume ianuarie 28, 2024 at 10:00 am

Politia locala e degeaba. Pai ce poate face ghituca la cei 120kg? Gafaie dupa un sprint de 20 m. Asta daca poate alerga.

Raspunde
Nu contează ianuarie 28, 2024 at 5:30 pm

Mergeți noaptea în parcarea de la piata salajanca sa i vedeți în acțiune sforăind!!!

Raspunde
Nume ianuarie 28, 2024 at 9:22 pm

Indivizii sunt din Băiță Băii, nu știu cum se numesc dar i-am mai văzut pe autobuz, umblă destul de des cu 7/13 sau 7 simplu. Mai multe informații nu știu să va dau. Sper ca a fost de folos

Raspunde
CÂND POLIȚIA LOCALĂ BAIA MARE DOARME, NOI AVEM IMAGINILE: Gașca de bombardieri din Hatvan recidivează. Apartamentele oamenilor luate ”la țintă” – Stiri din Maramures ianuarie 28, 2024 at 9:50 pm

[…] băimărenilor bombardate noapte de noapte de găști de adolescenți. Încă nu au fost prinșiEXCLUSIV: BAIA MARE SĂLBATICĂ – Tânăr snopit în bătaie în stradă! Ne putem… pe ele c… baia maregașcămaramureșpoliția locală baia marepolitiestiri baia marestiri […]

Raspunde
Pedro ianuarie 30, 2024 at 9:13 am

Îs din baita ii știu stau în centru

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.