BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

DISCUȚII: Administrația publică locală dorește amplasarea unui RMN de înaltă performanță la Spitalul Orășenesc VIșeu de Sus

Joi, 25 ianuarie 2024, la ora 17:00, a avut loc o prima discutie intre primarul orasului Viseu de Sus, dl. Coman Vasile, si managerul spitalului, dl. Vlad Cristian.

Tema discutiei a fost amplasarea in incinta Spitalului Orasenesc Viseu de Sus a unui aparat de rezonanta magnetica (RMN) pentru a facilita investigatiile de imagistica de inalta performanta si a sprijini medicii din spital la stabilirea unui diagnostic rapid si eficient.

La aceasta discutie am remarcat o disponibilitate extraordinara a domnului primar si a domnului manager pentru sanatatea locuitorilor zonei, fapt demonstrat si prin investiile masive pe care le-au facut pe segmentul de sanatate.

Au reusit sa faca in cativa ani un spital model pentru zona Maramuresului, unde au adus medici tineri, performanti si au dat o alta asperanta la sanatate pacientilor care au nevoie de asemenea ingrijiri.

Din partea Dorna Medical au participat la discutie managerul Dorna Medical, dl Roman Boca, și directorul general al companiei, d-na Tatiana Ciuntu.

Numai că așa cum spun reprezentanții administrației publice locale, MARIUS GRAD viceprimarul orașului Vișeu de Sus, ar fi folosit pe pagina personală de facebook, informații false, eronate ca de obicei.

”Orice altă informare care a apărut în media locală și pe rețelele de socializare este irelevantă și au fost folosite imagini de la alte evenimente (dându-le altă conotație, situație de care societatea noastră se distanțează ferm”

Te-ar putea interesa si

IPJ Maramureș confirmă pentru BaiaMare24.ro! Trei minori abandonați de șoferi. Fetița împușcată

Vasile Dale

EXCLUSIV: Prinşi în flagrant în timp ce pariau sume uriaşe într-un cazino ilegal din Baia Mare. Poliţist implicat (actualizare)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO din satele ”metropolei” ULMENI: I-au racordat la rețeaua de canalizare doar că lucrarea nu a fost recepționată. Sătenii s-au trezit cu dejecțiile în grădini iar mirosul a fost insuportabil (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.