BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

EXCLUSIV: Un șofer din Mireșu Mare a fugit 10 km cu poliția pe urme. Feciorul de polițist era drogat si circula cu 128 km/ora prin localitate

Urmărire desprinsă parcă din filmele de acțiune americane pe șoselele din Maramureș. Un tânăr în vârstă de 34 de ani din Mireșu Mare circula la volanul unui autoturism prin satul Tulghieș când un echipaj al Poliției Rutiere din Șomcuta Mare a efectuat semnalele regulamentare pentru a-l opri pentru control dupa ce a fost prins cu 128 km/ora.

Ionuț nu a oprit, ci a accelerat încercând să scape de polițiști. Echipajul a trecut în urmărirea lui. A fost somat prin voce să oprească, fără niciun rezultat. Urmărirea a continuat pe DJ184 din Tulghieș până în Șomcuta Mare. Ajuns în DN1C, șoferul fugar a virat stânga spre Baia Mare și a accelerat. La ieșirea din Șomcuta Mare a virat pe un drum lateral pe câmp încercând să scape de polițiști. Mașina a rămas împotmolită iar cel de la volan a coborât și a luat-o la fugă pe câmp.

Polițiștii au reușit în cele din urmă să îl prindă la scurt timp. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost testat și cu aparatul drogtest, rezultatul indicând prezența în organism a 4 substanțe interzise.

A fost dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a-i fi recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei dar și de urină pentru a afla ce substanțe interzise a consumat conducătorul auto. Pe autoturismul Audi erau montate plăcuțe de înmatriculare false, care aparțineau de fapt unei autoutilitare.

Ce spune Poliția

Astăzi, 30 ianuarie, la ora 16.10, în timp ce polițiștii din Șomcuta Mare se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu prin localitatea Tulghieș, au identificat un autoturism care a fost surprins în timp ce circula cu o viteză de 128 km/h, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea în trafic a acestuia, cu autospeciala de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

La ieșirea din orașul Șomcuta Mare autoturismul a ieșit din raza vizuală a polițiștilor. La scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat pe un teren agricol, fiind încuiat.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat conducătorul autoturismului ca fiind un bărbat, de 33 de ani, din Mireșu Mare. Acesta a fost depistat pe raza localității de domiciliu, unde a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu repezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Spitalul Județean Baia Mare, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanțelor interzise.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat.

Menționăm faptul că proprietarul autoturismului a refuzat sa deschidă ușile acestuia, motiv pentru care s-a dispus ridicarea acestuia, fiind sigilat, în vederea efectuării percheziției autoturismului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: A scăpat teafăr după ce s-a rostogolit 40 m cu maşina la Rogoz

Redactie

PENTRU INSTIGARE PUBLICĂ: Femeia din Maramureş care a cerut pe Facebook participare masivă la slujba de Înviere s-a ales cu dosar penal

Vasile Dale

IN MARAMURES NE ASCUNDEM DUPA DEGET: Fenomenul „Zombie” în România: Ce au consumat de fapt tinerii filmaţi în agonie pe străzi, în mai multe orașe din ţară (Video)

Vasile Dale

1 mesaj

URMARE: Fiul de polițist din Mireșu Mare a fost reținut. Va dormi în arestul IPJ Maramureș – Stiri din Maramures februarie 4, 2024 at 6:13 pm

[…] EXCLUSIV: Un șofer din Mireșu Mare a fugit 10 km cu poliția pe urme. Feciorul de polițist era dr… baia maremaramureșpolitieretinutstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.