BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV FOTO: Pizzar din Baia Mare săltat de la serviciu după ce a şantajat şi ameninţat o poliţistă (ACTUALIZARE)

În după-amiaza acestei zile un angajat al unei pizzerii din Baia Mare a fost ridicat de lucrătorii Poliţiei Municipiului Baia Mare. Pe numele bărbatului exista o plângere penală din partea unei poliţiste care îl acuză de şantaj, ameninţare şi hărţuire.

Conform surselor noastre în această seară, în jurul orei 20.00, procurorul care coordonează cazul a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului. El a fost depus în arestul IPJ Maramureş, iar mâine, după alte audieri, se va decide dacă procurorii îl vor prezenta în faţa magistraţilor pentru arestare preventivă.


Ce spune IPJ Maramureș

Aseară, 29 ianuarie, la ora 22.00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o tânără de 23 de ani, cu privire la faptul că, în perioada 25 decembrie 2023 – 29 ianuarie 2024, ar fi fost amenințată cu acte de violență și hărțuită de către un bărbat din Baia Mare.

În urma verificărilor efectuate a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor ca fiind un bărbat, de 37 de ani.

Acesta a fost reținut în această seară, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de hărțuire și amenințare.

Bărbatul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Un borșean beat criță a ”zburat” cu mașina într-o casă din Vișeu de Jos. 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat a indicat etilotestul (actualizare)

Vasile Dale

ȘOCANT: FOTO /VIDEO EXCLUSIV – Un bărbat din Vișeu de Sus susține că a fost bătut măr de trei polițiști tocmai în sediul POLIȚIEI (ACTUALIZARE)

Redactie

Exclusiv: Ne înjura pe facebook, iar ieri a lovit o bătrână pe trecerea pentru pietoni

Redactie

10 mesaje

Sonia ianuarie 30, 2024 at 10:19 pm

Dacă ați știi câte fete au pățit asta cu individul ăsta, ați rămâne uimit… am pățit o pe pielea mea acum vreo 10 ani…e neschimbat omul

Raspunde
aMacarons ianuarie 31, 2024 at 2:07 am

cate? daca e asa cum zici de ce nu ai facut plangere?

Raspunde
lesc ianuarie 31, 2024 at 8:59 am

O prietena a fost lovita in fata de un idiot in centrul vechi si de 3 ani de zile umbla la politie si tot nu i-au facut nimic. nu fac plangeri femeile pentru ca stiu ca nu o sa faca nimeni nimic, pt ca toti is de o indolenta si nepasare extrema, si au o atitudine cinica, exact ca tine.

Raspunde
Sonia ianuarie 31, 2024 at 4:56 pm

Pentru ca nu an avut curaj, cum nici alte fete nu au avut! Sunt sigura ca dacă numele lui ar fi publicat sau poza necurat, ar fi N fete care au trecut prin exact aceeași situație. Întâi te ia cu zăhărelul și apoi te pune sa te întâlnești cu el, iar dacă tu refuzi, începe sa te amenințe inclusiv cu moartea.

Raspunde
Alexandra ianuarie 31, 2024 at 10:58 am

Ai dreptate! Am iesit o singura data cu el, si m-a sarutat cu forta. Apoi nu am mai vrut sa ma vad cu el si imi trimitea mesaje zilnic. Refuzandu-l de mai multe ori, mi-a dat un mesaj: “ Atunci asteapta-te la orice din partea mea!” L-am intrebat ce e asta, amenintare. Dupa cateva zile iar mi-a scris, zicand ca era in trecere prin zona in care stau si ca ar vrea sa ne vedem, desi i-am zis CLAR ca nu mai vreau sa ma vad cu el.

Raspunde
mo ianuarie 31, 2024 at 1:05 pm

astea-s vremurile in care traim, lipsa lor de empatie cel mai probabil vine din prejudecati, se uita pe tik tok si vad cat de „cuminti” is fetili s-apoi nu le mai arde sa empatizeze gandindu-se ca cine stie ce gold digger au in fata, iar sansele sa nu se insele is destul de mari, astea le invata inca din academia de politie unde colegele „n-au prejudecati”, colega asta a lor ce o ajuns sa reclame…?!!

Raspunde
mo ianuarie 30, 2024 at 10:26 pm

i-o desfundat teava si o mai vrut?

Raspunde
NU S-AU MAI DERAJAT: Pizzarul care a hărțuit și amenințat o polițistă a fost plasat de procurori 60 de zile sub control judiciar – Stiri din Maramures ianuarie 31, 2024 at 4:08 pm

[…] EXCLUSIV FOTO: Pizzar din Baia Mare săltat de la serviciu după ce a şantajat şi ameninţat o pol… agresiunehărțuiremaramureșpizzarpolitiepolițistăstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
Ana februarie 23, 2024 at 9:48 am

În jur de 8 fete hărțuite știu numai eu, dapoi câte or mai fi fost. E un psihopat în toată regula și din păcate poliția nu înțelege asta. Omul acesta n-ar trebui să umble liber pe străzi, la ce probleme grave are.

Raspunde
Ana februarie 23, 2024 at 9:52 am

Nici măcar n-ar trebui blurate fotografiile în cazul lui. Trebuie publicate în original ca să știe lumea cine este, și în special fetele, să nu mai aibă probleme cu el.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.