BREAKING NEWSRecomandateTara Chioarului

VIDEO: Patronaș din Șomcuta Mare în zig-zag pe DN1C. A refuzat testarea cu etilotestul

Patronașul unui restaurat din Șomcuta Mare a fost filmat în această seară pe DN1C în timp ce circula la volanul unui autoturism în zig-zag. Când gata să intre în șanț, când gata să lovească mașinile de pe contrasens.

Șoferul care a filmat a sunat la 112 și a anunțat polițiștii. În timpul celor peste 2 minute de filmare bărbatul inconștient de la volan a fost de câteva ori foarte aproape de a provoca o tragedie. A condus chiar și contrasens pe anumite porțiuni de drum.

În cele din urmă polițiștii l-au oprit. Vasilică, patronașul de restaurant din Șomcuta Mare abia abia se ținea în picioare.

A refuzat categoric să fie testat cu aparatul etilotest. A acceptat în schimb să fie dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. La spital însă medicii i-au luat doar o probă, pe a doua probă a refuzat-o.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Ce spune Poliția

Aseară, la ora 21.15, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe D.N. 1C, prin localitatea Șomcuta Mare, un autoturism circulă haotic. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat autoturismul în cauză, în timp ce se deplasa haotic pe strada Vasile Alecsandri din oraș,

          La volan a fost identificat un bărbat de 60 de ani, din Șomcuta Mare, care a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO: Haos pe șoselele județului. Blocaj pe DN18B. Cel mai rău se circulă prin Baia Mare

Vasile Dale

Baia Mare intră în atmosfera Crăciunului – Moș Nicolae vine cu daruri pentru toți copiii din Baia Mare

Vasile Dale

ACTUALIZARE: Accidentul rutier de pe Bd. Independenţei din Baia Mare s-a produs din cauza nerespectării distanţei de siguranţă (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Mephisto ianuarie 31, 2024 at 9:10 am

De criminalu de la Aramis nu se mai aude nimic?

Raspunde
mo ianuarie 31, 2024 at 12:55 pm

buna intrebare!! la acelasi lucru ma gandeam si eu zilele trecute, cand a trecut pe langa mine o limuzina de-a lor!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.