BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: 4 victime după ce două maşini s-au ciocnit la Nănești. O persoană decedată

Accident rutier în Năneşti. Au rezultat 4 victime din care una este în stop cardio respirator şi i se aplică manevre de resuscitare. Încă o persoană prezintă traumatisme la nivelul capului.

La locul accidentului intervine Detaşamentul Sighet cu 2 echipaje de pompieri şi 3 echipaje SMURD. De asemenea, la locul accidentului intervine şi un echipaj SAJ.

Victima aflată în stop, un bărbat de aproximativ 60 ani, a fost resuscitat. Doua fete de 18 ani şi un bărbat de 26 sunt transportaţi la CPU Sighet de către echipajele medicale.

ACTUALIZARE

Azi, 02.02.2024, la ora 16.55, un autoturism marca Peugeot, condus pe DJ 186, in localitatea Năneşti, înspre Bârsana, de un bărbat a pătruns pe contrasens intrând in coliziune frontală cu un autoturism marca Volkswagen care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului vinovat de producerea accidentului și vătămarea corporală a celuilalt conducător auto (cu permis de conducere valid şi zero în aparatul etilotest). Posibil cauze medicale.

Ce spune Poliția

Astăzi, 02 februarie, la ora 16:33, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe D.J. 186, în localitatea Nănești, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un autoturism condus de către un bărbat, de 65 de ani, din Bârsana, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus, de către un tânăr de 26 de ani, din Bârsana.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul șoferului de 65 de ani și vătămarea corporală a șoferului de 26 de ani, precum și a doi pasageri de 17 și 18 ani.

Șoferul de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAȚIEI – Un nou bolnav de coronavirus confirmat

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV: Arestat preventiv – Om de afaceri din Baia Mare săltat de poliţiştii de la Anticorupţie. 3000 euro pentru a “rezolva” un test de alcool la IML

Redactie

ACCIDENT ÎN SATU MARE PRODUS DE UN ŞOFER MARAMUREŞEAN: Cabluri agăţate de un buldoexcavator şi stâlp căzut peste acoperişul unei case

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.