BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Bărbat din Bogdan Vodă, reţinut după ce câinele lui a ucis un altul. Bestia s-a lăudat cu imaginile horror pe faceboook

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o rețea de socializare a fost postat un clip video în care se observă un câine care ar fi ucis alt câine, în comuna Bogdan Vodă.

Polițiștii deplasați la fața locului au efectuat verificări și au identificat proprietarul câinelui agresiv, ca fiind un bărbat de 45 de ani din Bogdan Vodă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că fapta s-ar fi produs în septembrie 2023.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

Astăzi, 2 februarie, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Maramureș au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 45 ani din Bogdan Vodă, care în cursul lunii septembrie 2023, nu a oprit uciderea de către câinele său a unui câine fără stăpân, fapta petrecându-se în prezența lui.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție fără drept faptă prevăzută de articolul 25, al 3, lit. a din Legea 215/2004 și instigare la mărturie mincinoasă faptă prevăzute de art. 47 raportat la articolul 273 cod penal sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești.

Te-ar putea interesa si

Spărgătorii bisericii de lemn din Baia Sprie au fost trimiși 30 de zile după gratii. Au numai 16 și 17 ani

Vasile Dale

Dosar penal pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals întocmit de polițiștii din Tăuții Măgherăuș

Redactie

Concert caritabil Paula Seling în Baia Mare

Redactie

1 mesaj

lesc februarie 5, 2024 at 8:30 am

Bruta idioata. probabil nu ar fi intervenit nici sa fi atacat o fiinta umana.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.