Important

RUTIERE: Patru bărbați, băuţi, fără permis sau posibil drogaţi depistați la volan. Acțiune rutieră la Șomcuta Mare

​ În perioada 02-03 februarie a.c., polițiștii maramureșeni cu atribuții rutiere au depistat în trafic, doi bărbați de 32 respectiv 39 de ani din Săcel și Seini, care au condus autoturisme pe drumurile publice, în timp de aveau alcoolemii de 0,48 respectiv 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind conduși la unități spitalicești, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Un alt bărbat, în vârstă de 44 de ani din Mureș, au fost identificat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism fără să dețină acest drept, prezentând polițiștilor un permis de conducere care nu prezenta elemente de siguranță.
Ultimul conducător auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani din Săcel, care a avut o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat și în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la Centrul Medical de Permanență Dragomirești, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului substanțelor interzise.
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

Ieri, 03 februarie, polițiștii din Șomcuta Mare au desfășurat o acțiune pe linie rutieră pentru creșterea gradului de disciplină rutieră. În cadrul acțiunilor, polițiștii au legitimat 70 de persoane și au verificat 64 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 24.945 de lei. Ca măsură complementară s-a dispus reținerea a patru permise de conducere, a trei certificate de înmatriculare și a unui set de plăcuțe de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

Părinții sunt îngrijorați. Soluții există. Trebuie doar să luăm atitudine

Redactie

ANIVERSARE: SMURD MARAMUREȘ, 13 ANI DE ACTIVITATE

Redactie

ANUNŢ CJSU: Cum vor funcţiona unitățile de învățământ preuniversitar din Maramureş în următoarea perioadă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.