ImportantNational

Un microbuz cu mai mulţi pasageri s-a răsturnat în Satu Mare. Mai multe persoane încarcerate (VIDEO)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, în jurul orei 8.00, la un accident rutier produs în localitatea Piscari.

Au fost alocate forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, o ambulanță SMURD B2 și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă precum și o ambulanță SAJ.

În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz, în care se aflau 5 pasageri. La sosirea echipajelor la fața locului, 2 dintre persoanele implicate în accident s-au autoevacuat. Pentru extragerea celorlalți pasageri, s-a procedat la tăierea pavilionului microbuzului.

Toate cele 5 persoane aflate in microbuz au fost evaluate medical la fața locului, fiind transportate ulterior la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare. Pompierii militari au asigurat în continuare măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Te-ar putea interesa si

PE DRUMURILE JUDEŢULUI: Un borşean va face puşcărie pentru infracțiuni rutiere. Opt dosare penale pentru conducere fără permis sau sub influența băuturilor alcoolice

Redactie

AM AJUNS SA O VEDEM ȘI PE ASTA: Doi tineri, unul din Baia Mare, au furat covoarele dintr-o gospodărie din Jibou (foto)

Vasile Dale

FOTO: Polițiștii de la Prevenire în vizită la Școala Gimnazială ”Petofi Sandor” din Coltău

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.