BREAKING NEWSImportantRecomandate

VIDEO: Două maramureșence vor deja să fie mămici din prima zi după ce s-a inaugurat Cabinetul de Reproducere Umană Asistată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

În timp ce natalitatea este în cădere liberă în România iar Guvernul nu mai aloca bani pentru femeile care vor să devină mămici dar nu pot pe cale naturală, iată că în Baia Mare, Spitalul Județean de Urgență Baia Mare a inaungurat un nou serviciu medical prin deschiderea Cabinetului de Reproducere Umană Asistată.

Costul este unul simbolic: 600 de lei (intervenția de inseminare), iar analizele medicale sunt suportate și decontate de CAS Maramureș prin internare de o zi în Spital.

Încă din prima zi, două tinere din Maramureș care își doresc enorm să devină mame, au fost asistate pentru inseminare artificială.

„S-au efectuat cu succes primele proceduri de inseminare artificială și suntem încrezători că vom ajuta tot mai mulți maramureșeni să devină părinți”, afirmă Alexandru Oros, managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Mulțumiri tuturor celor implicați în acest proiect, Dr. Bogdan Lucian, director medical SJUBM, Dr. Timiș Gavrilă, șef al secției de Obstetrică Ginecologie, Dr. Damian Florentina, șef laborator SJUBM, Banyai Georgeta, medic de laborator și biolog, și întregii echipe care a transformat în realitate acest proiect important pentru viitorul Maramureșului.

Investițiile continue în infrastructură și dotare vor contribui la consolidarea rolului acestui spital în îngrijirea sănătății și în sprijinirea familiilor tinere în Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FIŢI RESPONSABILI! În 30 ianuarie nu a avut loc niciun accident rutier cu victime, dar au fost depistaţi trei maramureşeni care conduceau fără a deţine permise de conducere

Vasile Dale

EXCLUSIV: Angajat al Spitalului Borșa prins cu 30 de baxuri cu țigări de contrabandă în urma a 5 percheziții efectuate în Borșa dar și acasă la tatăl acestuia, în Moisei (foto/video)

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: ”Nu vrei niște prafuri?” – Propunerea unor indivizi în parcarea de la Mc. Blocați în trafic de patru echipaje

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.