Important

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Conducta de transport gaze naturale Ariniș-Oarța de Jos este în procedură de licitație”

Mii de maramureșeni și zeci de instituții din Țara Codrului se vor alimenta în cel mai scurt timp de la rețeaua publică de gaze naturale deoarece conducta de transport gaze naturale Ariniș-Oarța de Jos este tot mai aproape de materializare.

„Proiectul presupune realizarea unei conducte de transport gaze naturale cu diametrul DN 150 și o lungime de 13,8 km și este deja în procedură de licitație. Aceasta este amplasată pe teritoriul administrativ al orașului Ulmeni și a comunelor Ariniș și Băsești, județul Maramureș. Din această conductă se pot alimenta și comunele din zonă, respectiv Asuaju de Jos, Băița de sub Codru, Bicaz și Oarța de Jos”, a declarat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Prin realizarea conductei pe direcția de consum Ariniș – Oarța de Jos se poate asigura alimentarea cu gaze naturale a unui număr de aproximativ 4.300 gospodării – aproximativ 8.100 locuitori – 40 de instituții publice, școli, primării, grădinițe, biserici, dispensare, cămine culturale, cabinete medicale și 45 de agenți economici și consumatori industriali din localitățile solicitante, situate în județul Maramureș.

”Promisiunile făcute maramureșenilor sunt și vor fi respectate, chiar dacă uneori pentru respectarea lor trece o bună perioadă de timp și asta pentru că termenele legale care trebuie respectate în cazul unei licitații sunt destul de lungi”, a mai adăugat Gheorghe Șimon, deputat PSD de Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ACŢIUNI DE PREVENIRE: Poliţiştii, de vorbă cu elevii din Finteușu Mic despre absenteismul școlar

Redactie

A murit fostul director al Direcției pentru Agricultură Maramureș, Virgil Ţânţaş

Redactie

STAGIU DE PRACTICA: Studenţii Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti invata meserie la IPJ Maramures

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.