BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA MARGINEA SIGHETULUI: Un bărbat s-a spânzurat de un măr din grădină

Tragedie ieri după amiază pe o stradă situată la marginea municipiului Sighetu Marmației spre Vadu Izei. Un localnic în vârstă de 42 ani a fost găsit spânzurat de un măr din grădina casei.

Apelul telefonic la 112 a fost făcut de un tânăr în vârstă de 22 ani. Imediat echipajele poliției și ale ambulanței au venit la fața locului. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, declarând decesul.

Cadavrul a fost dus la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Nu au fost găsite alte urme de violență pe corp decât cele caracteristice suicidului.

Conform legii în vigoare polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce spune IPJ Maramureș: Ucidere din culpă Sighetu Marmației

Ieri, 7 februarie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost solicitați prin apel 112 de către un tânăr de 22 de ani din municipiu să se deplaseze pe strada Lazu Baciului, unde un bărbat ar fi fost găsit spânzurat de un copac.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind constatat decesul unui bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiu.

Cu ocazia examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la prosectura Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

În continuare, sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind ucidere din culpă.

Te-ar putea interesa si

ATI VAZUT-O? FAMILIA SI PRIETENII CAUTA O BORSEANCA DE 14 ANI DISPARUTA DE LA DOMICILIU

Vasile Dale

CONCURS BUNE PRACTICI: Şcoala Nicolae Bălcescu  Baia Mare locul I la nivel naţionaL

Vasile Dale

MOBILIZARE IN AJUN DE CRACIUN: CITITORII NOSTRI AU DONAT SANGE PENTRU A O SALVA PE LARISA (13 ANI) RANITA GRAV LA GROSI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.