BREAKING NEWSRecomandateTara Codrului

VIDEO: Elevii înghesuiți în autobuze pe ruta Baia Mare – Asuaj! Prefectul a pus ”piciorul în prag”

Pe unele rute din județul Maramureș, transportul în comun nu se efectuează tocmai în cele mai legale condiții. Copiii mai ales, circulă spre și dinspre școli ingesuiți, numarul lor fiind mai mare decât capacitatea mijloacelor de transport. Totul a pornit de la o serie de înregistrări foto și video pe care www.vasiledale.ro le-a primit de la cititori.

Fie ca merg la scola, fie ca vin, in multe cazuri elevii circula inghesuiti in mijloacele de transport in comun. Parintii lor nu mai tolezeaza acest lucru si au facut sesizare la Prefectură pentru ca autoritatile sa ia masuri. Si cum orice decizie se ia in uma unei sedinte, aceasta tocmai a avut loc. In cadrul ei transportatorii au fost luati la rost si avertizati sa intre in legalitate.

Prefectul Rudolf Stauder a chemat la raport reprezentanții firmei care are licență pe ruta Baia Mare – Asuaj pentru a da explicați. Aceștia și-au recunoscut greșeala.

Articol realizat de colegii noștri de la PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ULTIMĂ ORĂ: Cherecheș pleacă la PUȘCĂRIE. 5 ani cu executare

Vasile Dale

ORDINE DE PROTECȚIE: Femeie agresată de soț în Șurdești. În Ilba, un bărbat și-a bătut concubina dar a distrus și parbrizul unei mașini

Vasile Dale

A DOUA NUNTĂ LA ONCEŞTI: Mirele și alţi cinci nuntaşi, sancţionaţi cu 21.000 lei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.