Maramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Cerșetoarea hoață din Sighet dă lovitura din nou, de data aceasta a intrat într-o casă din satul Tisa de unde a furat suma de 3 mii lei

„Cerșetoarea de la KaufLand”, așa cum este cunoscută de către sigheteni, a dat lovitura din nou! Este vorba de o femeie de etnie rromă, care tot timpul cerșește cu un copil în brațe foarte agresiv pe raza municipiului Sighet. Cine refuză să îi dea bani, este înjurat și scuipat.

De asemenea, aceasta, împreună cu alți complici, fură pe stradă din buzunarele persoanelor vârstnice și care nu se pot apăra. Această ființă cu chip de om, deși a săvârșit zeci sau chiar sute de infracțiuni în ultimii doi ani pe raza municipiului Sighetu Marmației, este în continuare liberă, polițiștii și procurorul de la Parchetul Sighet considerând că nu se impune reținerea acesteia.

În urmă cu câteva luni, Sighet 247 a publicat un articol în care a arătat cum această cerșetoare hoață a intrat într-o casă de pe str. Pintea Viteazu din Sighet și a sustras banii de lemne pe care cu greu i-au strâns o familie de pensionari. Atunci Poliția a deschis o anchetă care s-a finalizat cu… nimic!

Iată că cerșetoarea hoață săvârșește o nouă faptă, parcă trasă la indigo cu cea descrisă mai sus. În data de 7 februarie a.c., cerșetoarea hoață a intrat în curtea unei case din satul Tisa și ulterior în casă. Profitând de faptul că în acel moment în casă nu era nimeni a răvășit mai multe sertare și a găsit și furat suma de 3 mii lei. Apoi, cu banii în buzunar, a ieșit din casă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat (vezi VIDEO mai jos). Între timp, o altă membră a clanului a intrat în casă să o ajute pe cerșetoarea hoață în săvârșirea infracțiunii.

Noi punem o întrebare: având în vedere că această persoană săvârșește infracțiuni în mod continuu: furturi, tâlhării, exploatarea unui minor în scop de cerșetorie ș.a., de ce Poliția și procurorul de la Sighet o lasă mereu în libertate? Oare această ființă nu reprezintă un pericol public? Poate vom primi un răspuns de la aceștia care să ne lămurească pe noi, sigheteni, de ce trebuie să cădem neîntrerupt victime acestui clan de hoți, cerșetori și escroci.

De curând, un reprezentant al etniei rrome din Sighet a arătat într-o postare pe Facebook că rromii din Sighet se disociază de faptele acestui clan de infractori care au fost aduși de către un politician cu rang înalt din Sighet pentru voturi. Menționăm că gruparea de hoți rromi în cauză nu este originară din Sighet, aceștia fiind veniți din județul Sălaj și s-au aciuit pe lângă groapa de gunoi, punându-li-se la dispoziție locuințe modulare.

Sursa sighet247

Te-ar putea interesa si

CA-N FILMELE CU COWBOY: Un cal se plimba nestingherit pe bd București din Baia Mare (VIDEO)

Vasile Dale

Galerie foto: Incendiu la o anexă gospodărească din Poienile de Sub Munte. O victimă intoxicată cu fum

Redactie

ACTUALIZARE: O AUTOUTILITARA S-A IZBIT DE UN COPAC LANGA PADUREA STEJARUL (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.