BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

„Vezi pomul ăla? În ăla intrăm. A bătut-o şi în parcare”. Mariana a trăit o viaţă de coşmar alături de Dan, care avea să îi devină şi călău când s-a decis să divorţeze

Furie oarbă – un bărbat de 50 de ani din Baia Mare şi-a ucis în chinuri soţia care divorţase de el, apoi şi-a luat zilele. Cei doi fii ai lui au rămas traumazitaţi. Şi-au găsit tatăl şi mama carbonizaţi în casă. Individul şi-a incendiat soţia, apoi s-a sinucis în mijlocul flăcărilor, iar pompierii nu au mai putut salva pe nimeni. Şi câinele familiei a murit intoxicat cu fum. 

Pe reţelele sociale, Mariana şi Dan păreau o familie fericită, alături de cei doi fii de 18 şi 22 de ani. În realitate, viaţa femeii de 45 de ani era un supliciu continuu. Gelos peste măsură, soţul îi făcea zile negre – scandalurile şi bătăile erau la ordinea zilei, oftează apropiaţii.

Bărbatul a plănuit totul în cel mai mic detaliu 

Cumnat: A vrut să divorţeze de el. Luni trebuia să mergă să semneze actele la notariat şi să fie divorţaţi şi, uite, că nu a apucat lunea, că a terminat. 
Cuplul a lucrat 15 ani ca şofer de TIR şi, chiar dacă îşi avea mereu soţia sub ochi, bărbatul îşi bănuia soţia de infidelitate şi o tortura mereu.

Cumnat: Zicea cumnata, că ei mergeau amândoi pe TIR: vezi pomul ăla? În ăla intrăm. Vezi stâlpul ăla? În ăla intrăm. A bătut-o şi în parcare, când făcea mâncare că se uită alţi tirişti la ea. Şi au sărit tiriştii la ei. 

Soţii trăiau separat acum, dar atacatorul venea din când în când la soţia lui. Astăzi, a năvălit din nou în viaţa femeii, şi-a găsit şi fiul cel mare acasă şi l-a trimis la plimbare. După care şi-a pus în aplicare planul nebunesc. 

Vecini: O tragedie, în special o traumă pentru cei doi copii care au rămas… 

Pompier: În urma incendiului au fost găsite două victime decedate. Incendiul a fost lichidat. 

La faţa locului au ajuns şi criminaliştii care au început cercetările.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

ÎNCARCERAŢI: Un urmărit naţional şi unul internaţional, ambii băimăreni, ajunşi după gratii

Vasile Dale

EXCLUSIV: SCANDAL ÎN STRÂMBU BĂIUȚ – Fostul ”diac” al unei biserici, propuneri sexuale pentru un tânăr din Țara Lăpușului (actualizare)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Urmărit de poliție, un borșean a distrus 7 mașini. A fost săltat câteva ore mai târziu, de acasă (ACTUALIZARE)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult