BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: O haită de câini terorizează locatarii unui bloc. Ghițucă de la Locală s-a ascuns în birou de jurnaliști

Un adevărat coșmar trăiesc locatarii unui bloc din Baia Mare. Noapte de noapte au parte de un adevărat concert oferit gratuit de o haită de câini vagabonzi aciuați în vecini unde mai primesc hrană din când în când. Au cerut ajutor Poliției Locale, dar au fost trimiși la plimbare. Este o poveste care nu se mai termină, o poveste din care oamenii habar nu au cui să mai ceară ajutorul. Adăposturile de animale din oraș sunt arhipline și nu mai există niciun loc disponibil. 

Victoriei nr. 75. În acest bloc locatarii nu au somn, noapte de noapte. Iar ziua sunt atacați, fie în fața blocului, fie în stradă. O locatară a scăpat doar printr-un noroc chior: un vecin a scapat-o din colții animalelor.

Poliției Locale Baia Mare i-am cerut o explicație  pentru că au serviciu special care ridică animalele de pe străzi. Cum ne-a zărit pe geamul biroului, șeful acestei instituții plătit din banii contribuabililor din Baia Mare, ne-a trimis la Primărie. Oare cât îl mai plătesc băimărenii pe un astfel de individ care ”taie frunze la câini” pe un salariu uriaș?

Oamenii care locuiesc în zonă spun că este o adevărată aventură să circuli pe trotuarele orașului. Ziua mai scapi, noaptea ai slabe șanse. 

Cei care detin caini, ar trebui sa si aiba grija de ei, ori daca nu au, cineva trebuie sa ii poata trage la raspundere. Am incercat sa il contactam si pe Doru Dancus, viceprimar cu atributii de primar al municipiului Baia Mare, insa nici el nu a fost de gasit.

Articol realizat de colegii de la PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT RUTIER PE DN 18B / ACTUALIZARE: Un autoturism s-a izbit de un podeţ în zona fostului Popas Regal. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

ACCIDENT: A INTRAT CU BOLIDUL PE CONTRASENS DIRECT IN TAXIMETRU. CEL DE LA VOLAN SI UN PASAGER AU PLECAT (FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

A FOST GĂSIT: Polițiștii l-au identificat pe băisprian în Suceava

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.