BREAKING NEWSNationalRecomandate

VIDEO. GEORGIANA (20 ANI), GĂSITĂ DECEDATĂ după ce s-a aruncat de pe o clădire . MESAJUL SFÂRȘIETOR AL MAMEI: ”ÎMI PARE RĂU CA NU AM SĂ VIN LA ÎNMORMÂNTARE”

Caz socant la Satu Mare. O tanara disparuta de 4 zile a fost gasita fara viata in curtea fostei Intreprinderi de Prelucrare a Lemnului (IPL) Satu Mare. Georgiana, dispărută de patru zile fără urmă. Tânăra se lupta cu o depresie severă, din care nu a putut să iasă nicicum.

Mama tinerei în vârstă de 20 de ani care și-ar fi pus capăt zilelor, aruncându-se de pe o clădire a transmis un mesaj sfâșietor. Din păcate, spune mama Georgianei, nu va putea să participe la slujba de înmormântare din cauza unor tensiuni în sânul familiei.

”Dragul meu copil nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine. Mi-ai lăsat un gol imens în inimă ca mamă. Dumnezeu să te primească în împărăția Lui. Te iubesc foarte mult draga mea fată, golul ce mi l-ai lăsat în inima mea o să-l am pe viață. Eu ți-am fost și mamă și tată, cu mine ai ținut legătura dintre părinți tăi în ultimul an! Îmi pare rău ca nu am să vin la înmormântare din cauza tatălui tău! Dar te am aici în inimă toată viața mea, dragă mea fetiță. Somn lin spre cer puiuțu lui mama”, este mesajul mamei.

Polițiștii au deschis o anchetă, dar în cauză nu sunt suspiciuni de omor, fiindcă pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență. Din păcate, varianta principală luată în calcul de către oamenii legii este cea a unui suicid. Geaca și niște bani mărunți au fost găsite pe acoperișul unei clădiri, iar jos, lângă corpul victimei, era doar un telefon.

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24. De asemenea, cei care prezintă impulsuri suicidale, sau familiile acestora, pot găsi asistență la Alianța Română de Prevenție a Suicidului, la telefon 0800 801 200, în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, sau, 24/7, prin email la [email protected]

Descoperirea a fost facută sâmbătă, în jurul orei 17.00, o persoană a văzut corpul inert al unei tinere, s-a apropiat și a văzut că victima avea ochii deschiși, părând decedată. A sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, iar un echipaj medical ajuns la fața locului a constatat decesul. Corpul neînsuflețit va fi dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare. În urma autopsiei, medicii vor stabili cu exactitate cauzele decesului.

Sursa: PresaSM.ro.

Te-ar putea interesa si

VIDEO – Centrul Vechi al Băii Mari s-a curățat după ce viceprimarul cu atribuții de primar a intervenit

Vasile Dale

FONDURI PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ: Sediul Poliției Orașului Borşa transformat

Redactie

VIDEO EXCLUSIV: BORȘA – Au aruncat gunoiul în tomberon apoi i-au dat foc

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.