BREAKING NEWSImportant

Ionel Bogdan: ”Am validat decizia Biroului Politic Județean cu privire la excluderea dlui Mircea Cirț din PNL”

Maramureșul a primit multe de la Dumnezeu și prea puține de la politicieni. În PNL Maramureș suntem o echipă și respectăm planul de dezvoltare pentru comunitățile noastre, iar cei care nu o fac, pleacă.

Îi urez domnului Mircea Cirț mult succes în activitatea sa viitoare. Ca om, îl apreciez și îi mulțumesc pentru perioada în care a fost colegul nostru. Am validat astăzi decizia Biroului Politic Județean al PNL Maramureş cu privire la excluderea domniei sale din organizația noastră.

Diferențele semnificative de viziune, derapajele în afara valorilor și principiilor liberale, comunicarea și colaborarea ineficientă din partea domniei sale au prejudiciat major obiectivele pe care noi ni le-am asumat în fața oamenilor. Toate acestea au dus la situația regretabilă din acest moment.
La PNL Maramureș suntem o echipă, de la președinte, parlamentari, primari, aleși locali, județeni, membri simpli sau cu funcții de conducere, simpatizanți și voluntari, seniori și tineri.

Ne-am asumat înaintea maramureșenilor un plan concret de dezvoltare al județului nostru, implicit al municipiului Baia Mare. Tot ceea ce facem în acest sens de câțiva ani a generat multe investiții așteptate și necesare. Și mai avem multe de împlinit! De aceea este important ca fiecare din echipa noastră să respecte întocmai, fără derapaje, planul asumat pentru oamenii din acest ținut binecuvântat.

Maramureșul a primit multe de la Dumnezeu și prea puține de la politicieni. De aceea este nevoie de oameni asumați, serioși, care să pună umărul alături de noi la îndeplinirea tuturor obiectivelor asumate!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Baia la copcă, în Maramureş. „Simţi ca şi cum ar trece curenţii şi ar îngheţa pe tine” – Lorant Bitto din Baia Mare

Redactie

APEL UMANITAR: Familia din Recea a cărui casă a fost mistuită de flăcări are nevoie de ajutor

Redactie

DOLIU ÎN LUMEA ARTISTICĂ: A murit Fabian Ghișe, violonist, membru al Ansamblului Naţional Transilvania

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult