Important

MARŢI, 13: Ziua informării Preventive

În fiecare zi de marţi – 13 este marcată Ziua informării Preventive, derulată anul acesta sub sloganul „Împreună pentru Siguranță”.

Cu această ocazie, specialiști ai Inspecției de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș, împreună cu mai mulți voluntari, vor desfășura o serie de activități de informare preventivă.

Astfel, pompierii și voluntarii vor fi prezenți în mai multe puncte de informare organizate în centrele comerciale din Baia Mare, cu pliante pe teme de prevenire și comportament în situații de urgență, oferind informații despre modalități de prevenire a situațiilor de urgență, respectiv la modul de comportare în cazul apariției unor situații de urgență.
Tot mâine, salvatorii maramureșeni vor fi prezenți în câteva școli, unde vor desfășura lecții deschise având ca temă prevenirea situațiilor de urgență.

De asemenea, încurajăm cetățenii să acceseze portalul https://fiipregatit.ro. pentru mai multe informații utile despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență.

Te-ar putea interesa si

În 10-11 noiembrie iubitorii de jazz au întâlnire în Baia Mare

Redactie

IPJ Maramureş declanşează activitatea de selecţie a candidaţilor la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București

Redactie

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII 2019:Dezbateri pe tema consumului de droguri şi etnobotanice, la Colegiul Tehnic George Bariţiu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult