BREAKING NEWSRecomandate

HALUCINANT – Datorie de peste 13.000 de euro la firma care furnizează internetul pentru Liceul cu Program Sportiv Baia Mare (VIDEO)

Situație halucinantă la Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare. Din lipsa banilor facturile la compania care furnizează internetul nu au mai fost plătite iar astăzi s-a ajuns la o datorie de aproape 14.000 de euro.

Astfel, angajații, elevii și părinții au rămas fără acces la platforma pe care au lucrat în perioada pendemiei. Conducerea liceului susține că nu are nicio vină și susțin că responsabilitatea o are vechea conducere. Aceștia spus că inclusiv primarul Cherecheș știa despre această situație, dar Primăria nu a acordat bani pentru a achita factura. 

Astăzi deși nu beneficiază de niciun serviciu de internet sau telefonic, Liceul Sportiv Baia Mare primește lunar o factură în sumă de aproape 10.000 de lei.

Conducerea spune că nici contractul nu se poate rezilia deoarece în momentul în care contractul a fost prelungit scoala a beneficiat de o imprimantă și 10 laptopuri la prețuri bune și plătitte în rate. 

Articol realizat cu sprijinul colegilor de la PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

MISIUNE DE SALVARE: Cioban atacat de urs în zona Igniș. De fapt a mințit! El căzuse din cauza alcoolului

Vasile Dale

Parcul Naţional Munţii Rodnei: Mai multe capre negre suprinse în zăpadă

Redactie

INCLUSIV ÎN MARAMUREŞ: PESTE 200 DE PERCHEZIȚII, LA O GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN FALSURI – FOTO

Redactie

5 mesaje

ASB februarie 12, 2024 at 6:54 pm

Oricat ai calcula, 60K RON = 12k EUR.

Raspunde
Vasile Dale februarie 12, 2024 at 9:37 pm

Plus factura curenta de 10.000 oricum ai calcula dă peste 13.000 (chiar 14.000 euro)

Raspunde
Adi februarie 12, 2024 at 10:04 pm

O directoare foarte slabă…… mult mai bun era dl.profesor Gherghel. Dar, pilele şi relațiile funcționează peste tot! RUŞINE DIRECTOAREI.

Raspunde
VIDEO: Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv Baia Mare închisă de DSP. Era o bombă cu ceas pentru sănătatea elevilor – Stiri din Maramures februarie 14, 2024 at 10:10 pm

[…] HALUCINANT – Datorie de peste 13.000 de euro la firma care furnizează internetul pentru Liceu… baia mareliceul cu program sportivlps baia maremaramureșsala sportstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
VIDEO: CREȘTE CA FĂT FRUMOS – Factura la internet de la LPS Baia Mare a ajuns la 82.000 de lei (16.400 euro)! – Stiri din Maramures februarie 16, 2024 at 7:50 pm

[…] HALUCINANT – Datorie de peste 13.000 de euro la firma care furnizează internetul pentru Liceu… baia marefactură internetlps baia maremaramureșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.