BREAKING NEWSRecomandate

TENTATIVĂ LA OMOR: Băimăreancă arestată preventiv după ce și-a înjunghiat soțul

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din Baia Mare au fost solicitați să intervină la un imobil situat pe strada Ion Luca Caragiale, unde o femeie în vârstă de 31 de ani din Baia Mare și-ar fi înjunghiat soțul în vârstă de 42 de ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La data de 8 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiști Serviciului de Investigații Criminale și în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, iar ulterior, Tribunalul Maramureș a dispus arestarea preventivă a femeii cercetate pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

Ce spune instanța

LOHAN N. ALEXANDRA MANUELAInculpat

Solutia pe scurt: Prin Î.P. nr. 18/DL/9.02.2024 s-a doispus: În temeiul art. 226 Cod procedură penală şi a art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 15/196/P/2024 şi, în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 9 februarie 2024 şi până la 9 martie 2024 inclusiv, a inculpatei L:a.M.(nume purtat anterior „…”, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal. A contestat decizia.

Te-ar putea interesa si

Ce firmă funerară să alegeți în cazul unui deces în Baia Mare?

Vasile Dale

EXCLUSIV: Băimărean găsit de soție împușcat în cap! Anchetatorii neagă că ar fi găsit o legitimație emisă de URSS Cernăuți. Spun că pe buletin scria locul nașterii Cernăuți, URSS (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

RONA DE SUS: Două victime în urma unui accident rutier

Redactie

1 mesaj

Perfectus februarie 13, 2024 at 12:57 pm

Foarte inteligent procurorul de caz și Poliția de la cercetare penală… A fost autoapărare din partea femeii, care a fost agresata ore întregi de către soțul criminal! Și uite așa cu ajutorul optuzunghic al organelor statului, o femeie mamă a 2 copii este arestată, iar agresorul criminal este liber și face pe victima!
Bravos Procurorule, bravos poliția, bravos judecătoarea de caz…. Incompetența maximă, dar e ca rezolvat, nu contează dreptatea și adevărul!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.