BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Percheziții la Sighetu Marmației. S-a găsit aproape un kilogram de substanțe interzise

Au fost percheziții de amploare la Sighetu Marmației. Conform surselor noastre la nivelul municipiului Sighet, sub coordonarea procurorilor DIICOT, s-au desfășurat 6 percheziții domiciliare, una dintre acestea desfășurându-se la un individ care este cercetat în mai multe dosare penale pentru infracțiuni de contrabandă, trafic de migranți etc.

Procurorii DIICOT sprijiniți de mascații de la frontieră au verificat cele șase locații, iar la domiciliul individului au descoperit în mai multe borcane o substanțe vegetală (posibil cannabis sau marijuana). Cantitatea aproximativă este de un kilogram. Totodată s-au descoperit și țigări de contrabandă.

ACTUALIZARE

”Avem în momentul de față o anchetă în desfășurare fapt pentru care nu putem să furnizăm în acest moment informații. Odată ce acest lucru va fi posibil vi le vom pune la dispoziție” a transmis purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Vom reveni cu detalii

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV DOCUMENTE: Șeful OS Poieni și 3 ingineri propuși să fie sancționați cu diminuarea a 10% din salariu – Nu au regenerat pădurile ce au fost rase de pe suprafața pământului (actualizare)

Vasile Dale

VIDEO – FOCAR DE INFECȚIE: Gara CFR Baia Mare a fost închisă de inspectorii OPC Maramureș – actualizare

Vasile Dale

FOTO: Un incendiu a distrus un adăpost de animale din Ruscova

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.