Sport

MINIFOTBAL: Sâmbătă, la Şomcuta mare, are loc ediţia a doua a Cupei „IȘI”


Sâmbătă, 17.02.2024, începând cu ora 13.00, în sala de sport din Șomcuta Mare se va desfășura Cupa „IȘI”, ediția a II-a, la minifotbal.

Organizatorul competiției este Vasile Costea, zis „IȘI”, din satul Ciolt, oraș Șomcuta Mare.

La competiție au fost invitate echipele: EMIVAS Baia Mare, Amicii Șomcuta Mare și Old Boys Chioar Șomcuta Mare, iar a patra echipă la care joacă și organizatorul va fi Dumbrava Ciolt, înființată înainte de Revoluție și cu un palmares deosebit de-a lungul timpului, fiind participantă mulți ani la rând în Campionatul Teritorial și Liga V-a, organizate de AJF Maramureș. Această echipă are în vitrină mai multe cupe câștigate în ultimii 15 ani, la diferite competiții, în special la minifotbal, iar sufletul acestei echipe este Lică Șilimon.

Organizarea meciurilor și a festivității de premiere va fi asigurată de Ioan Marchiș, președintele echipei de fotbal old boys Sport Team Baia Mare.

Jocurile se vor desfășura după tabela Berger, respectiv fiecare cu fiecare, iar timpul de joc al unui meci va fi de 30 minute (două reprize a câte 15 minute cu o pauză de un minut între reprize).

Premiile vor consta în cupe și diplome pentru toate cele patru echipe, iar premiile speciale (cel mai bun jucător, cel mai bun portar și golgheter) vor fi consta în câte o diplomă. Va fi premiat și cel mai vârstnic jucător și, de asemenea, arbitrii întâlnirii.

Scopul organizării competiției este de a socializa în spirit sportiv și fair play.

Te-ar putea interesa si

Primul român care a adus o medalie europeană la culturism, băimăreanul Vasile Ardel a murit astăzi

Vasile Dale

VIDEO: Seineanul Luca Barbul – campion pentru al doilea an consecutiv în competiția de traversare înot a lacului Tarnița din Cluj

Vasile Dale

FOTBAL OLD BOYS: Sport Team Baia Mare câştigă Cupa Sport Team pentru a patra oară

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.