BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

ANCMRR din MAI Filiala ,,Pintea Viteazu” Maramureș a înființat o Sucursală la Sighetu Marmației. Președintele ales este Col. (rtr.) Teodor Cristea


Miercuri 14 februarie 2024, o delegație din partea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din MAI(asociație cu statut de utilitate publică, conform H.G. 869/2007)-Filiala ,,Pintea Viteazu” Maramureș, formată din Col. (rtr.) Ioan Ceterchi-președinte, Col. (r.) Ioan Marchiș-prim-vicepreședinte, G-ral de bg. dr. (rtr.) Ion David-Bratu și Pas. (r.) Gavril Boc-membrii ai Comitetului Executiv, s-au deplasat la Sighetu Marmației, unde a avut loc constituirea noii Sucursale ANCMRR din M.A.I.
La această activitate au fost invitați și Chestor de poliție Florin Coman-șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, precum și Comisar șef Teodor Holdiș, împuternicit adjunct al Politiei Municipiului Sighetu Marmației, iar din partea noii Sucursale au fost prezenți 13 membrii.
După o prezentare a Statutului Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I – Filiala ,,Pintea Viteazu” Maramureș, de către președintele acesteia, Col. (rtr.) Ioan Ceterchi și luări de cuvânt din partea invitaților, s-a trecut la alegerea conducerii Sucursalei Sighetu Marmației, respectiv a unui unui Birou Executiv format din:
Președinte Col. (rtr.) Teodor Cristea
Vicepreședinte Col. (rtr.) Nicolae Vaida
Secretar-casier personal civil Corneliu Huban
Membru Col.(rtr.) Constantin Bute
Membru Col. (rtr.) Ioan Bizău.
Urăm mult succes noului Birou Executiv al Sucursalei Sighetu Marmației, cât mai multe activități desfășurate și se așteaptă înscrierea în cadrului acesteia, de noi membrii rezerviști (polițiști, pompieri, jandarmi sau personal civil care au lucrat în sistemul militar), spune Prim-vicepreședinte ANCMRR – Filiala ,,Pintea Viteazu” Maramureș, col. (r.) Ioan Marchiș.

Credit Foto: Pas. (r.) Gavril Boc.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Incendiu violent la Ungureni. Proprietara preluată de paramedici

Vasile Dale

NEACORDAREA DE PRIORITATE: Coliziune între două maşini la Satu Nou de Jos

Vasile Dale

Începând din Baia Mare, întreaga țară descoperă povestea de succes a companiei de șeminee PEFOC

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.