BREAKING NEWSImportantTara Chioarului

Vești importante pentru comuna Mireșu Mare

În urma demersurilor repetate și insistente pe care le-am făcut la autoritățile de la București, Ministerul Mediului a avizat lucrarea de amenajare a Văii Iadăra pentru apărarea împotriva inundațiilor, în comuna Mireșu Mare.

Valoarea totală a investiției este de 121 milioane lei. Alăturat puteți vedea documentele oficiale.

”Subliniez că nu este o investiție a primăriei Mireșu Mare, ci a Ministerului Mediului, respectiv Apele Române. Proiectul este de valoare mare, prin urmare și durata sa va fi îndelungată. Pasul următor constă în procedura de licitație publică, care va dura o perioada apreciabilă.

Pentru comunitatea noastră, important este că Ministerul Mediului și-a asumat investiția. Sper ca într-un timp rezonabil de timp, să înceapă lucrările efective la această investiție atât de necesară comunei noastre.” a transmis Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare.

Te-ar putea interesa si

Arestat preventiv: Borseanul care si-a injunghiat nevasta si soacra a fost arestat preventiv

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO/VIDEO / ACTUALIZARE: Ninge abundent în Maramureș: Trafic îngreunat pe DN18 pe Gutâi și Hera. TIR blocat, utilajele de deszăpezire se plimbă, dar nu aruncă material antiderapant

Vasile Dale

Acţiuni rutiere, desfăşurate de poliţiştii maramureşeni: 35 de permise reţinute, dintre care 22 pentru nerespectarea limitei de viteză

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.