BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

Accident rutier produs de un sătmărean care a avut o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Ieri, 20 februarie, la ora 18.18, polițiștii din Săliștea de Sus au identificat pe D.J. 186, în apropiere de limita cu localitatea Săcel, un autovehicul ce se afla răsturnat, în afara părții carosabile, ca urmare a unui accident de circulație. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Satu Mare.

          Acesta ar fi condus autovehiculul în cauză pe D.J. 186, dinspre Dragomirești înspre Săcel, iar la un moment dat ar fi provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale ale autovehiculului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Dragomirești, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării cu exactitate a alcoolemiei.

       În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Te-ar putea interesa si

BILANŢ 1 MAI: 327 de cazuri noi în 24 de ore, total 12.567, peste 4.300 vindecaţi

Vasile Dale

JANDARMII MONTANI LA DATORIE: TURIST BEAT SALVAT DE LA INGHET DE LA CASCADA CAILOR DIN BORSA (FOTO)

Vasile Dale

DESCINDERI ÎN MARAMUREŞ: Percheziţii domiciliare la 40 de administratori bănuiți de infracţiuni economice. Prejudiciul: 500.000 de euro

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.