BREAKING NEWSMaramuresul IstoricTara Codrului

ODEȘTI – Tânăr reținut și depus în arest după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unui autoturism neînmatriculat

 Ieri, 20 februarie, s-a emis ordonanța de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 26 de ani, din Băiţa de Sub Codru, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

          În fapt, la data de 18 februarie a.c., acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 90, în localitatea Odești, fără a avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare

          În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanenţă Medical Ulmeni,  unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

          Tânărul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

ACTUALIZARE: Față de conducătorul auto de 26 de ani, din Băiţa de Sub Codru, reținut pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, Judecătoria Baia Mare a emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile.

          Tânărul a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiști

Ieri, 20 februarie, polițiștii Secției 4 Leordina și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale -Biroul Urmăriri au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise de Tribunalul Maramureș și Judecătoria Baia Mare pe numele a doi bărbați în vârstă de 20 respectiv 52 de ani.

Aceștia sunt condamnați la 5 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, respectiv, la 2 ani și 7 luni închisoare pentru comiterea mai multor infracțiuni le regimul circulației pe drumurile publice.

Persoanele în cauză au fost depuse în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepselor.

Trei infracțiuni comise de un bărbat din Borșa

La data de 19 februarie, în jurul orei 16.00, în timp ce polițiștii din Borșa efectuau controlul traficului rutier pe strada Vișeului, din oraș, au oprit pentru control, un autoturism care nu avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare.

La volan a fost identificat un bărbat de 67 de ani, din Borșa. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, șoferul are permisul de conducere reținut, iar autoturismul condus figurează radiat din circulație.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ACTUALIZARE: Față de bărbatul de 67 de ani, din Borșa, care la data de 19 februarie a.c., a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu permisul de conducere reținut, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acesta a fost depus la Centrul De Reținere Și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Azi, 22 februarie, bărbatul urmează a fi prezentat Judecătoriei Vișeu de Sus cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: PRINS ÎN TIMP RECORD – Un puștan de 16 ani a furat un portmoneu dintr-o mașină parcată pe strada George Coșbuc din Baia Mare. Este suspect și în alte dosare (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

COD ROȘU ÎN MARAMUREȘ – DN17C blocat între Săcel și Moisei. Inundații la Borșa. Grindină în pasul Gutâi. De la inaugurări USR-iste prefectul „tilicar” a ieșit în teren (foto/video EXCLUSIV)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA BÂRSANA: Un soldat voluntar la pompieri a ucis pe trecerea pentru pietoni o femeie (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.