BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

FLAGRANT ÎN BAIA MARE: Maramureşean şi spaniol, prinşi cu 1 kg de cannabis (foto)

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o prindere în flagrant delict, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc și instigare la infracțiunea de trafic internațional de droguri de risc.

Astfel, la data de 21 februarie a.c., cele două persoane au fost prinse în flagrant delict, în municipiul Baia Mare, după ce ar fi comercializat un kilogram de canabis (drog de risc), pentru 13.800 de lei.

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate 500 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă.

Din materialul probator administrat a reieșit faptul că cei doi bărbați, în cursul lunii februarie 2024, ar fi introdus în țară, din Spania, cantitatea de canabis, disimulată într-un colet, pe care l-ar fi preluat de la firma de transport, în aceeași zi, în care au fost prinși în flagrant delict.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea celor doi bărbați, unul dintre aceștia fiind cetățean străin.

De asemenea, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, cu propunerea de arestare preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Cine sunt inculpații

MOIŞ CODRUŢA ANCUŢAInculpat
GOMEZ ROMAN JOSE EMANUELInculpat

Astăzi la ora 15.00 cei doi au fost duși în fața judecătorilor de la Tribunalul Satu Mare, procurorii cerând arestarea preventivă a indivizilor.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Accident pe str. Mihai Eminescu din Baia Mare (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

OFICIAL: Instituire carantină zonală pentru comuna Groși și satele aparținătoare Groși, Ocoliș și Satu Nou de Jos

Redactie

EXCLUSIVITATE / FOTO: Dealeri de droguri pentru elevii din Sighet săltați din Baia Mare, Sighet, Bârsana și Cluj (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV – 1 kg de canabis : Moroșanca Ancuța Codruța și spaniolul Jose Emanuel au fost trimiși 30 de zile în arest preventiv – Stiri din Maramures februarie 22, 2024 at 9:47 pm

[…] FLAGRANT ÎN BAIA MARE: Maramureşean şi spaniol, prinşi cu 1 kg de cannabis (foto) arestbaia maredroguruflagrantmaramureșstiri baia marestiri maramuresDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.