BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Maşină răsturnată pe strada Barajului. Conductă de gaz spartă. Șoferul are dosar penal (actualizare)

Prapad pe o strada din Baia Mare astazi dimineata. Șoferul unui autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul mașinii și a spulberat gardurile de la doua imobile, dupa care s-a răsturnat într-o curte. Numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

La fața locului au sosit echipajele pompierilor ambulanței dar și echipaje de poliție. Totodată au fost chemați și cei de la firma care distribuie gazul metan pentru că o țeavă a fost ruptă.

ACTUALIZARE

Primele cercetări arată că șoferul în vârstă de 29 ani din Tăuții Măgherăuș circula la volanul unui autoturism neînmatriculat. Drept urmare polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui pentru comiterea a două infracțiuni: punerea în circulație pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și distrugere. El a fost și testat rezultatul fiind negativ.

Inițial șoferul a refuzat să primească îngrijiri medicale, însă în cele din urmă a fost examinat de medici, aceștia transportându-l la spital pentru investigații suplimentare.

Ce spune Poliția (actualizare, ora 15.35)

Astăzi, 22 februarie, la  ora 08.40, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe strada Barajului din municipiu, a avut loc un accident rutier.

          La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism răsturnat în curtea unui imobil.

          În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în momentul producerii accidentului rutier, la volan s-ar fi aflat un bărbat de 29 de ani, din Tăuții-Măgherăuș.

          Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, ulterior fiind testat și cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ.

          În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul condus de bărbat este radiat din circulație

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehcul de neînmatriculat.

Te-ar putea interesa si

Line-up-ul complet pentru scenele Daydreaming și Oasis, la Neversea

Vasile Dale

DUPĂ GRATII: O băimăreancă agresată și amenințată cu moartea de fiul ei. Bărbatul a fost arestat preventiv

Vasile Dale

FOTO DOCUMENT: Conflict de interese și sute de hectare de pășune concesionate de un candidat pentru funcția de primar la Vișeul de Sus

Vasile Dale

1 mesaj

???? februarie 23, 2024 at 2:42 am

Până la urmă pt ce e cercetat șoferul dl Dale, pt ce spune politia, adică conducerea pe drumurile publice a unui autovehcul de neînmatriculat, sau pt ce scrieți dvs?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.