BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO – Mămică inconștientă! Și-a pus bebelușul de 9 luni la volanul bolidul pe drumurile publice. Poliția a sesizat Protecția Copilului

Pur și simplu nu avem cuvinte. Inconștiență dusă la extrem de o tânără mămică din Borșa, Maramureș. Femeia și-a publicat pe rețeaua de socializare, la secțiunea story, un video filmat cel mai probabil de soț, cum își ținea bebelușul de 9 luni în brațe, cu mâinile pe volanul autoturismului pe care-l conducea pe drumurile publice!

Cât de inconștientă poate fi mămică șoferiță? Cât de inconștient poate fi și persoana care a filmat de pe scaunul din dreapta față (probabil tatăl bebelușului). Cum poți oare să îi pui viața în pericol propriului fiu? Greu de spus.

Polițiștii au văzut pe internet imaginile și imediat s-au autosesizat. Au identificat-o și au luat măsuri legale.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 24 februarie, polițiștii din Borșa s-au sesizat în urma apariției în mediul on line, a unui clip video în care apare o conducătoare auto care conduce un autoturism, cu un bebeluș în brațe.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătoarea auto ca fiind o tânără de 25 de ani, din Borșa.

Aceasta nu a avut fixată centura de siguranță și și-a transportat fiul de 9 luni în brațe, pe scaunul șoferului, fără a fi fixat și prins cu ajutorul dispozitivelor obligatorii de fixare în scaune pentru copii, omologate.

Conducătoarea auto a fost sancționată contravenţional conform art. 36, alin. 1, din OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 825 de lei.

În cauză, urmează sa fie sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru efectuarea de verificări.

Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu

S-a enervat după ce a apărut la știri

Pentru că nu e suficient să fii inconștient, trebuie să și semnalizezi, șoferița s-a “activat” imediat ce imaginile cu ea din autoturism au fost publicate de jurnalistul Vasile Dale. Printre altele, l-a amenințat pe acesta cu judecata pe motiv că ar fi publicat acele imagini, postate chiar de către ea pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Tânăr polițist rutier din Carei săltat de DIICOT. Anchetată o rețea uriașă de traficanți de mefedronă, cannabis, cocaină și ecstasy

Vasile Dale

VIDEO: Accidente rutiere produse la Șurdești și Baia Mare. Șoferi din Satu Mare și Sălaj prinși băuți la volan în Berbești și Baia Mare

Vasile Dale

Austriecii de la Strabag blochează modernizarea Aeroportului din Satu Mare

Vasile Dale

16 mesaje

Inconștiență maximă: o mamă s-a filmat cu bebelușul de 9 luni în brațe, în timp ce conducea pe o șosea intens circulată din Maramureș - Comunicatul.ro februarie 25, 2024 at 1:18 pm

[…] au văzut pe internet imaginile postate de vasiledale.ro și imediat s-au […]

Raspunde
Baluba februarie 25, 2024 at 7:32 pm

Nu e tot sora aia medicala nebuna de la spital care acum cativa ani voia impuscati toti anticomunistii?

Raspunde
dan februarie 26, 2024 at 12:13 pm

Cu copilul meu fac ce vreau |||
Asta este o expresie de femeie drogata, nu de mama normala.

Raspunde
dan februarie 26, 2024 at 12:16 pm

Cu copilul meu fac ce vreau |||
Asta este o expresie de femeie drogata, nu de mama normala.

Putea merge cu 5 km/ora, ca la pas, dar asa gest nu trebuie promovat. Cine stie ce mintiuca vede si face la fel, dar in alte conditii?

Raspunde
1 2

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.