BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Scandal – Societatea DRUSAL blocată să descarce gunoaiele de la firme, școli și instituții publice. Mașinile de gunoi au blocat o stradă. Poliția Locală a intervenit

Scandal pe depozitarea gunoaiele în Baia Mare. Cum Maramureșul nu are încă o platformă de sortare și depozitare a deșeurilor în funcțiune, ci doar una în construcție, divergențele între firmele care colectează și cele care depozitează deșeurile sunt la ordinea zilei în Baia Mare. De această dată victime colaterale sunt societățile comerciale din municipiul Baia Mare, dar și instituțiile publice sau școlile. Ultima dată acest lucru s-a întâmplat în perioada primarului fugar Cherecheș când băimărenii au fost îngropați în gunoaie în 2022, chiar în perioada Crăciunului și a Anului Nou.

Operatorul de salubritate Drusal Baia Mare a fost impiedicat de azi sa depuna deseurile de la persoanele juridice la statia de transfer din municipiu. Firma care preia gunoaiele cere 400.000 de lei avans, ca o masură de siguranță motivand ca mai sunt si alte datorii. Conducerea Drusal sustine ca nu li se pare normal sa fie obligati sa plateasca in avans aceasta suma si sa fie constransi in acest mod prin implicarea ADI Deseuri Maramures.

Mașinile operatorului de salubritate Drusal Baia Mare nu mai sunt primite de astazi la stația de transfer a ABC  URBAN S.R.L. de pe str. Sudului. Este vorba despre gunoaiele colectate de la persoanele juridice. Asta inseamna agenti economici,  scoli, gradinite, spitale si alte institutii. Astazi la fata locului a fost chemata Politia Locala pentru ca masinile Drusal nu au putut intra, fiind create ambuteiaje in trafic.

Toate declarațiile și detaliile în materialul video

Articol realizat de colegii de la PLUS TV Maramureș.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORĂ: Accident cu o victimă în Baia Mare la RFN (VIDEO)

Vasile Dale

IMPORTANT: Anunț pentru cei care doresc să facă donații în bani pentru refugiaţii din Ucraina

Redactie

VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE LA BICAZ: De două săptămâni îşi agresează şi ameninţă cu moartea atât soţia, cât şi copiii

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.