BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

NEREGULI la Secţia 6 de Poliţie Rurală Sarasău – Șeful unității pune postări indecente cu maneliști pe tik-tok iar un agent ar fi dat amenzi pe bandă rulantă la Legea circulației fără a avea acest drept

Posibile nereguli au fost reclamate de către mai mulți cititori ai site-ului nostru legat de activitatea derulată de către polițiști din cadrul Secției de Poliție rurală nr. 6 – Sarasău.

În fapt, mai mulți cetățeni s-au plâns de faptul că, începând cu anul 2023, agentul șef de poliție I.G. a întocmit mai multe procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor la Legea circulației rutiere (O.U.G. 195/2002 – actualizată). Din informațiile deținute, rezultă că acest agent de Poliție nu are calitate de Poliție rutieră, deci nu avea drept să aplice sancțiuni la Legea circulației, acesta săvârșind practic un posibil abuz în serviciu.

Practic, orice persoană care a fost sancționată de către acest agent de poliție poate ataca în instanță procesul-verbal întocmit, acesta fiind nul de drept; aceasta în cazul în care într-adevăr polițistul în cauză nu avea calitate de poliție rutieră, fapt confirmat ca fiind adevărat de către sursele noastre din IPJ Maramureș.

Agentul de poliție în cauză este venit prin transfer de la Poliția de Frontieră, de unde, potrivit unor surse interne din cadrul instituției și care au dorit să rămână anonime, acesta ar fi plecat oarecum cu o recomandare imperioasă pentru a nu își pierde locul de muncă ca urmare a unor abateri grave pe care le-ar fi săvârșit.

Deși pe masa șefului Secției de poliție rurală Sarasău sunt mai multe plângeri depuse de către diverși cetățeni care au fost sancționați în mod ilegal de către agentul de poliție în cauză, nu s-a luat nicio măsură. Potrivit unor surse din cadrul IPJ Maramureș, între cei doi există o relație de prietenie mai veche, fapt ce ar putea explica inacțiunea șefului său.

Sau probabil că șeful Secției de Poliție nu are timp să ancheteze cazul și să propună măsuri disciplinare împotriva agentului de poliție (dacă se impune), având în vedere că este foarte ocupat să pună postări indecente pe rețeaua de socializare Tik Tok. Insp. princ. P. I., șeful Secției de Poliție rurală Sarasău, s-a postat pe Tik Tok cu un cântăreț de manele de prin Strehaia la un chef undeva prin țară, apărând (cel puțin) la bustul gol și inserând un text cu aluzii sexuale: „Leo, am tras draperiile”, cerând să fie sunat de către careva dintre cei care îi văd postarea.

Ce spune IPJ Maramureș

În urma sesizării dumneavoastră, Compartimentul Relații Publice din cadru I.P.J. Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate în solicitare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

_________

Este trist că șefia Poliției este una profund manelizată, de muncit în dosare se muncește mai spre deloc, însă figurile, chefurile și cântăreții de manele ce cântă doar pe mii de euro sunt la ordinea zilei. Încheiem articolul, remarcând că „atât s-a putut”, prin numirea unui manelist în această funcție.

Oricine se simte lezat de aspectele relatate în articolul de față și/sau dorește să facă anumite mențiuni, ne poate trimite pe adresa redacției un drept la replică, ce va fi publicat. Sighet 247 este un portal de știri independent și are ca unic scop informarea corectă și completă a publicului. Conduita unui șef de Poliție este o informație de interes public.

Articol scris de colegul Nicu Iuga, preluat în integralitate de pe www.sighet247.ro.

Cum funcționează Secția 6 Poliție Rurală Sarasău

Conform site-ului IPJ Maramureș, Secția 6 de Poliție Rurală Saasău este condusă de inspector principal de poliție Peter Ilie. Biroul central al secției este la sediul Poliției Municipiului Sighetu Marmației și coordonează activitatea posturilor de poliție din comunele: Bocicoiu Mare, Rona de Jos, Rona de Sus, Sarasău, Câmpulung la Tisa, Săpânța, Remeți și Vadu Izei.

Te-ar putea interesa si

MOST WANTED – VIOL, RĂPIRE ȘI SECHESTRARE MINORI, RĂPIRE MINORI: Doi maramureșeni sunt printre cei mai căutați români

Vasile Dale

VIMA MICĂ: Persoană strivită de un tractor agricol. Bărbatul a decedat pe loc

Vasile Dale

POMPIER PE PODIUM: Plt. Rareş Olăhuț, locul I la Campionatul de tenis de masă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.