BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Femeie bătută în stradă de un bărbat. Agresorul l-a bătut și pe concubinul acesteia. A stat o zi în arestul POLIȚIEI, dar procurorii l-au lăsat liber

Caz halucinant pe strada Păltinișului din Baia Mare. O femeie în vârstă de 25 de ani a fost bătută fără milă aseară în stradă. Culmea este că agresorul nu ar fi la prima abatere de acest gen.

În urmă cu trei săptămâni același individ a năvălit peste aceeași femeie în propriul ei apartament. L-a bătut atunci pe concubinul femeii. Atunci polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore dar procurorii băimăreni l-au lăsat liber fără a dispune nicio măsură preventivă. Și de această dată polițiștii au întocmit un dosar penal.

Poliția confirmă

Polițiștii au fost sesizați sâmbătă, 24 februarie 2023, la ora 17.57 prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 despre faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic.

Echipajul sosit la fața locului a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 25 ani a fost agresată fizic de un bărbat în vârstă de 38 de ani.

Victima nu a necesitat îngrijiri medicale. Aceasta a depus plângere sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Comunicat oficial IPJ Maramureș

Ieri, 24 februarie, la ora 17.56, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați de către o femeie, prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că a fost agresată fizic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că apelanta de 25 de ani, ar fi fost agresată fizic, de către un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla pe strada Păltinișului, din municipiu.

Femeia prezenta leziuni minore și nu a dorit acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Ce s-a întâmplat în 3 februarie 2023

La data de 06 februarie a.c., față de un minor de 16 ani și față de un bărbat de 38 de ani, din Baia Mare, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

În fapt, la data de 03 februarie a.c., la ora 17.45, în timp ce polițiștii de ordine publică efectuau serviciul de patrulare pe strada Păltinișului, din municipiu, s-au sesizat din oficiu cu privire la un scandal aflat în desfășurare într-un apartament de la parterul unui imobil.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că doi tineri de 15 respectiv 16 ani și bărbatul de 38 de ani, ar fi pătruns într-un apartament și ar fi agresat fizic un bărbat, de 31 de ani. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cele două persoane au fost introduse la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș.

Procurorii însă l-au lăsat în libertate fără nicio măsură restrictivă. 

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

SEMINAR: Gala presei maramureşene are loc în Borşa

Redactie

TRAGEDIE IN MARAMURES / ACTUALIZARE: UN TANAR SI-A PIERDUT VIATA INTR-UN TERIBIL ACCIDENT RUTIER (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Doi maramureșeni în Biroul Executiv al Sindicatului Național al Agenților de Poliție

Redactie

4 mesaje

SENSUL CIVIC BORSA AUR februarie 26, 2024 at 4:03 pm

Daca nici în casa nu suntem protejati de lege ,atunci e bine să ne facem noi dreptate,mă întreb dacă procurorului i s-ar fi întmplat să i-a bătaie în propria casă și vinovați să fie liberi ,cum s-ar simți???
avînd în vedere că acest lucru se întmplă pentru a doua oară ,din cauza unor procurori cum este și cel menționat în articol ,încrederea în justiția din romania ,se apropie de 0.

Raspunde
OFICIAL: Cel care a bătut o femeie pe o stradă din Baia Mare a fost săltat! Prins pe Aeroportul Cluj – Stiri din Maramures februarie 26, 2024 at 10:18 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Femeie bătută în stradă de un bărbat. Agresorul l-a bătut și pe concubinul ac… baia maremaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuressuspectDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
E OFICIAL: Cel care a bătut o femeie pe o stradă din Baia Mare a fost săltat! Prins pe Aeroportul Cluj (EXCLUSIV) – Stiri din Maramures februarie 26, 2024 at 10:18 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: Femeie bătută în stradă de un bărbat. Agresorul l-a bătut și pe concubinul ac… baia maremaramureșpolitiestiri baia marestiri maramuressuspectDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde
EXCLUSIV: ALELUIA – Judecătorii l-au trimis 30 de zile după gratii după ce ”Tinana” a bătut în stradă o femeie – Stiri din Maramures februarie 27, 2024 at 10:53 pm

[…] a bătut o femeie pe o stradă din Baia Mare a fost săltat! Prins pe Aeroportul Cluj (EXCLUSIV)EXCLUSIV VIDEO: Femeie bătută în stradă de un bărbat. Agresorul l-a bătut și pe concubinul ac… arestat preventivbaia maremaramureșpolitiestiri baia marestiri maramurestinana […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.