BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

Reținut și dus în arest: Cel care a bătut o femeie pe o stradă din Baia Mare a fost săltat! Prins pe Aeroportul Cluj (EXCLUSIV)

Bărbatul care a agresat pe stradă o femeie în vârstă de 25 de ani din Baia Mare a fost săltat de polițiști. Nu de la domiciliu așa cum s-ar fi așteptat toată lumea probabil! Individul a fost ridicat de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj Napoca tocmai când vroia să se îmbarce în avionul Cluj – Luton, Londra.

Sursele noastre judiciare susțin că ar fi intenționat să ajungă și să rămână pentru o perioadă în Regatul Unit al Marii Britanii la o rudenie pentru ”a se calma apele prin Baia Mare”.

Individul în vâstă de 38 ani a fost preluat de o escortă a IPJ Maramureș care l-a adus la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru audieri. Deocamdată, până la această oră (21.00) nu s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.

ACTUALIZARE (ora 23.00)

Individul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. A fost dus în arestul IPJ Maramureș.

Actualizare IPJ Maramureș

În urma activităților de cercetare penală desfășurate de polițiștii din Baia Mare, referitor la evenimentul produs la data de 24 februarie pe strada Păltinișului și sesizat de o tânără de 25 de ani, aseară a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului în vârstă de 38 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acesta va fi prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cazul a revoltat România

Cazul prezentat de noi în exclusivitate a fost imediat preluat de televiziunile naționale, care au dezbătut acest subiect în talkshow-uri dar și în programele de știri. O țară întreagă era revoltată de lipsa de interes a procurorilor din Baia Mare care nu au dispus nicio măsură preventivă sau restrictivă pe numele agresorului.

Vă reamintim doar că el a stat 24 de ore în arestul Poliției după ce la începutul lunii a intrat în apartamentul aceleiași femei unde l-a bătut pe concubinul acesteia. După 24 de ore, procurorii l-au lăsat liber ”ca pasărea cerului”.

Și când te gândești că un procuror merge în fiecare lună cu minim 20.000 de lei în portofel. Din punctul nostru de vedere nu au nicio scuză: sunt plătiți regește din banii contribuabililor români, dar muncesc când au chef și cum au chef.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

INUNDAŢIILE AU FĂCUT PRĂPĂD ÎN JUDEŢ: Pagube produse de scurgerile de pe versanți şi de revărsările apelor

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Mii de oameni la ediția din acest an a evenimentului Crăciun în Maramureș

Redactie

ACCIDENT: O maramureșeancă a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu cinci persoane rănite (foto)

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV: ALELUIA – Judecătorii l-au trimis 30 de zile după gratii după ce ”Tinana” a bătut în stradă o femeie – Stiri din Maramures februarie 27, 2024 at 10:44 pm

[…] Reținut și dus în arest: Cel care a bătut o femeie pe o stradă din Baia Mare a fost săltat! Pr…EXCLUSIV VIDEO: Femeie bătută în stradă de un bărbat. Agresorul l-a bătut și pe concubinul acesteia. A stat o zi în arestul POLIȚIEI, dar procurorii l-au lăsat liber arestat preventivbaia maremaramureșpolitiestiri baia marestiri maramurestinana suspectDistribuie0 stirea anterioara […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.