BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: Foc la apartamentul inventatorului și instructorului auto Călăuz din Baia Mare. Au luat ”foc” și vecinii din cauza mizeriilor care le adună

Scandal uriaș astăzi la prânz după un incendiu izbucnit în casa unui cunoscut inventator și instructor auto din Baia Mare. O oală cu mâncare uitată pe aragaz a fost cauza izbucnirii focului. Vecinii îl acuză că adună toate gunoaiele pe lângă apartamentul situat la parter blocului și astfel oricând imobilul poate arde din temelii.

Mai multe echipaje ale pompierilor băimăreni dar și un echipaj SMURD au fost dirijate imediat la fața locului. Până să ajungă un localnic a reușit să oprească butelia de la aragaz. 

Vecinii celui care susține că ar fi inventat sistemul de hidrogen pentru autoturisme sunt revoltați că acesta adună tot felul de gunoaie iar blocul lor este în pericol.

Inventatorul și instructorul auto Florian Călăuz a venit acasă într-un suflet cu mașina școlii de șoferi pe care o deține. El susține că mama lui a rămas blocată în casa de la țară și a fugit să o ajute uitând cratița cu mâncare pe aragaz. În timpul interviului o vecină a început scandalul.

Din fericire pagubele materiale nu sunt mari. Pompierii militari au interventi rapid. Pe lângă salvarea gospodăriei, militarii au salvat și doi câini care au rămas închiși în casă. Călăuz le-a promis vecinilor ca va face curat pentru a nu mai exista niciun pericol.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Ei sunt capii rețelei care exploata prin muncă forțată persoane cu handicap psihic în vârful munților!!! Afacerea ar fi fost pusă la cale la pensiunea ”Brânzosului” din Borșa

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE / ACTUALIZARE: A cerut ajutor la 112 după ce i-a fost furata mașina din curte. Polițiștii din Vișeu i-ar fi trimis ”la plimbare”. Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

PENTRU CĂ I-A FĂCUT PĂCĂLICI: O mie de lei amendă pentru o femeie care a comentat pe facebook despre Poliția Locală Sighet (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.