BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

VIDEO: Impact violent între două mașini în Sat Șugatag. Șoferii încearcă să ajungă la răniți – actualizare

Imagini greu de urmărit pe drumul național 18 în Maramureșul Istoric. Două autoturisme s-au ciocnit violent pe raza localității Sat Șugatag într-o curbă ușoară la dreapta. Mai multe persoane ar fi rănite.

Ceilalți participanți la trafic au oprit imediat și au fugit să salveze persoanele rănite. Pe imagini se vede un bărbat care încearcă să ajungă la bateria autoturismului pentru a o deconecta. Alte persoane încearcă să acorde primul ajutor.

Traficul auto este blocat. Echipajele medicale și ale poliției au pornit spre locul accidentului.

ACTULIZARE – Centrul INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 18 Baia Mare-Sighetu Marmației, la kilometrul 46+600 de metri, în zona localității Sat Șugatag, județul Maramureș, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, soldat cu rănirea a două persoane, ce sunt conștiente și evaluate medicale.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 28 februarie a.c., la ora 14.34, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au intervenit la un accident de circulație produs în localitatea Sat Șugatag.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, o femeie de 31 de ani, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre satul Mara, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în sensul opus, condus de un bărbat de 49 de ani din județul Bihor.

Ambii conducători auto au suferit vătămări corporale, fiind transportați la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal privind vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO CITITORI: Au înnebunit şoferii: Se circulă fără stres pe strada 22 Decembrie pe interzis

Vasile Dale

Cavnic: Scandal în trafic între un bărbat de 66 ani și un tânăr de 19 ani, băut și fără permis

Vasile Dale

BORŞA: ACȚIUNE ÎN SISTEM INTEGRAT – PENTRU COMBATEREA INFRACȚIONALITĂȚII TRANSFRONTALIERE ȘI ÎN DOMENIUL SILVIC

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.