BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

O elevă din Oarța de Jos a fost răpită și sechestrată de un tânăr din Băsești. Agresorul a fost reținut în urma unui scandal la domiciliul adolescentei (ACTUALIZARE)

Un tânăr în vârstă de 19 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Cehu Silvaniei, după ce a răpit o elevă de 17 ani din localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș, şi a ţinut-o sechestrată.

La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, în proximitatea unui liceu din localitatea Cehu Silvaniei, un tânăr din localitatea Băsești, județul Maramureș ar fi agresat fizic și ar fi luat cu forța o tânără de 17 ani, din localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș, ar fi introdus-o pe aceasta într-un autoturism, ulterior plecând într-o direcție necunoscută.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiști, cei doi tineri au fost depistați în localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 19 ani i-ar fi distrus tinerei în cauză telefonul mobil.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de tânărul de 19 ani, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii din Cehu Silvaniei continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului de 19 ani.

Cum au fost prinși de polițiștii maramureșeni

Conform informațiilor noastre polițiștii din Sălaj au dat în urmărire națională detaliile despre autoturism, dar și despre răpitor. Așa au ajuns să fie identificați de polițiștii din Maramureș. Aceștia au fost solicitați să intervină la un scandal într-o familie din Oarța de Jos. Apelul a venit prin 112 și a fost dat de o femeie (se pare că bunica victimei).

Ajunși la fața locului polițiștii și-au dat seama că ar putea fi vorba despre cazul de sechestrare din județul vecin. Autoturismul era oprit pe marginea șoselei, la volan fiind un tânăr. În casă era o femeie și adolescenta de 17 ani. Se pare că între cele două ar fi avut loc anumite divergențe.

Sursele noastre spun că tânara ar fi coborât în fugă din autoturism, a intrat în imobil și a început să împacheteze diferite lucruri personale (haine). În acel moment ar fi izbucnit scandalul iar bunica fetei a sunat la 112.

Este foarte posibil ca între cei doi să existe o relație de iubire. Cel puțin acest lucru spun sursele noastre.

ACTUALIZARE (ora 17.00)

Față de tânărul de 19 ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Te-ar putea interesa si

INCENDIU ÎN BAIA MARE: Foc la un apartament de pe strada Oituz. Doi locatari au fost intoxicaţi

Vasile Dale

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – LA GRĂMADĂ, FĂRĂ MASCĂ – Șomcutenii au ascultat ”cu sfințenie” sfaturile tilicarului din fruntea Prefecturii Maramureș (actualizare – IPJ Maramureş)

Vasile Dale

L-ati vazut? A disparut fara urma la Ocna Sugatag. Sunati la 112 daca il vedeti (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.