BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

Un bărbat din Vișeu de Sus A EVADAT DIN ARESTUL DE LA DOMICILIU și a provocat un accident. Acum este în arestul IPJ

Pe strada Dragoș Vodă din Vișeu de Sus,  s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

 În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, evenimentul rutier s-a produs cu implicarea unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care se afla sub măsura preventivă de arest la domiciliu.

Față de acesta s-a confirmat continuarea urmăririi penale și a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și evadare.

 Acesta a fost astăzi prezentat Judecătoriei Vișeu de Sus în vederea propunerii arestării preventive.

Ce spune instanța

BOTIŞ IONEL ADRIANInculpat

Solutia pe scurt: În baza art. 226 Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. 1 şi 2 Cod procedură penală rap. la art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală:

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus în dosarul nr. 354/199/P/2024 şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului B.I.-A. în prezent reţinut în Arestul I.P.J. Baia Mare, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi evadare , prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile art.335 alin.1 Cod penal , cu aplicarea art.41 alin.1 Cod penal şi art.285 alin.1 şi 3 lit.c Cod penal , cu aplicarea art.41 alin.1 Cod penal , ambele cu aplicarea art.38 alin.1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 29.02.2024 şi până la data de 29.03.2024, inclusiv.

Respinge cererea formulată de inculpat privind luarea faţă de acesta a măsurii preventive a arestului la domiciliu. Respinge cererea formulată de apărătorul ales, privind luarea faţă de inculpat a unei măsuri preventive mai uşoare. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 29 februarie 2024, ora 13:00. Inculpatul a contestat decizia la Tribunalul Maramureș.

A condus beat, fără permis și a distrus o poartă în Bocicoel

La data de 8 ianuarie 2024, patrula din cadrul Secției 2 Bogdan Vodă a intervenit la un eveniment, semnalat prin apel 112, produs în satul Bocicoel, prin intermediul căruia o femeie a sesizat faptul că o persoană, prin distrugerea porții de acces folosind un autovehicul, a pătruns în curtea imobilului acestuia.

În baza sesizării și a deplasării la fața locului, polițiștii au identificat autovehiculul în cauză și conducătorul auto, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani din Vișeu de Sus. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Centrul de Permanență Dragomirești în vederea prelevării de probe biologice de sânge, acesta a refuzat recoltarea.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 30 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, violare de domiciliu și distrugere.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

PASUL PRISLOP: Un ucrainean s-a răsturnat cu TIR-ul la Borșa Complex. Traficul a fost blocat şase ore (FOTO)

Vasile Dale

ACTUALIZARE / Şoferul ucrainean care a ucis un om la Seini a fost arestat preventiv

Redactie

DETALII DIN DOSARUL CENTRULUI DE REEDUCARE DIN VIȘEU DE SUS: Tinerii sufereau de boli grave și munceau ca sclavii. Rețineri și control judiciar

Vasile Dale

1 mesaj

mo martie 1, 2024 at 12:46 am

eu as vrea sa vad ca directorul care a omorat o tanara fiind intr-o stare avansata de ebrietate chiar se afla in arestul IPJ..se poate?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.