BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Cum rezolvă Vărzaru’ “problemele” care îi stau în cale… prin epurare și persecuție politică!

Am primit astăzi informația că a fost numit un director interimar “cu probleme”. Ceea ce nu s-a specificat este faptul că au fost de acord cu numirea toți: primarul Coman Vasile și inspectorul general.

Însă așa cum procedează de fiecare dată, se folosește de informația pe care o avea încă din 2019, pentru a da la o parte SINGURUL MEMBRU AL PNL care a îndrăznit să nu îl urmeze la PSD. Toată această mișcare forțată a lui Vărzaru’ face parte din campania politică pe care a început-o la Vișeu de Sus.

Rămâne de văzut dacă Consiliul de Administrație al ISJ MM va intra în jocurile murdare ale primarului și dacă va demite un om care, conform informațiilor noastre, a adus școlii pe care o conduce doar beneficii. Echipa pe care au format-o la Vișeu de Sus pentru școala în cauza funcționează foarte bine. Directorul are cazierul și adeverința de integritate curate. Orgoliile primarului vor prima încă o dată? Vor conta mai mult decât buna funcționare a unei instituții și principiile democratice?

Persoana în cauză a avut problemele acum 5 ani, în 2019. De atunci și până în prezent nu s-a mai întâmplat nimic în dosarul respectiv, procesul fiind abia la începutul judecății pe fond. În această perioadă de timp niciunul dintre cei implicați nu au avut șansa de a-și dovedi nevinovația.

(A/P)

Te-ar putea interesa si

VAL DE INCENDII ÎN JUDEŢ / ACTUALIZARE: Au luat foc case, coşuri de fum, maşini, tablouri electrice… (GALERIE FOTO – incendiul din Săsar)

Vasile Dale

FOTO/VIDEO: Carambol în zona în care s-a produs tragedia în care doi oameni au murit

Redactie

Preluare ACTUALMM.RO – Cum a reușit criminalul din Baia Mare să provoace un incendiu în sediul Poliției

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.