BREAKING NEWSImportant

Seminar de POMICULTURĂ la SEINI cu demonstrații practice de tăiere și îngrijire a pomilor fructiferi

Liceul Tehnologic Agricol „Alexiu Berinde”, Seini vă invită, sâmbătă, 9 martie 2024, de la ora 10, la SEMINARUL DE POMICULTURĂ, ediția a VI-a- eveniment organizat cu și pentru pomicultori sau persoane pasionate de îngrijirea livezilor.

Evenimentul va cuprinde demonstrații practice de tăiere și îngrijire a pomilor fructiferi și prezentări teoretice susținute în sala festivă a liceului de doamna Dr Andreea Andrecan Șef de lucrări la USAMV Cluj Napoca Facultatea de Horticultură și Afaceri în Dezvoltare Rurală , de domnul director zonal ing Calin Cosma de la SC SUMMIT AGRO ROMÂNIA și de domnul ec. Horațiu Morariu – Bioconsult asistență tehnică și proiectare pomicolă.

Vă așteptăm să fiți alături de noi la această activitate unde veți avea parte de o experiență completă de informații și bune practici.

Participarea este gratuită!

Partenerii noștri în organizarea acestui eveniment sunt: USAMV Cluj Napoca, Direcția pentru Agricultură Județeană Maramureș, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Maramureș, SC SUMMIT AGRO ROMÂNIA, Bioconsult, Cooperativa Agricolă Grădina Maramureșului, Centrul Județean de Excelență Maramureș, ISJ Maramureș, Primăria Orașului Seini.

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Ninsoarea abundentă a scos drumarii pe şosele. Dar şi schiorii…

Redactie

CAMPANIE UMANITARĂ: Poliţiştii din cadrul IPJ Maramureş au donat sânge

Vasile Dale

BRACONAJ: ARME ŞI CARTUŞE DE VÂNĂTOARE ILEGAL DEŢINUTE CONFISCATE DE POLIŢIE LA DRAGOMIREŞTI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.