BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Codrului

VIDEO / PERCHEZIŢII: Căprior salvat de poliţişti de la Oarţa de Sus. Carne de vânat din braconaj descoperită

Astăzi, 01 martie a.c., în baza unor date si informații deținute de polițiștii Postului de Poliție Asuaju de Sus, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa și sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza localității Oarța de Sus.

Percheziția a avut loc la domiciliul unui bărbat în vârstă de 55 de ani.

În urma activităților desfășurate, a fost identificată și indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 60 de kilograme de carne de vânat, din specia mistreț, cerb comun și căprior, șapte trofee de căprior și o capcană tip cușcă.

Totodată, într-un țarc amenajat în curte, polițiștii au identificat un exemplar de interes cinegetic căprior, mascul, patru exemplare de fazan, femele, și trei exemplare de fazan, masculi.

Exemplarele de interes cinegetic au fost ridicate și relocate pe Fondul Cinegetic de Vânătoare 37 Asuaj.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de braconaj cinegetic și două infracțiuni prevăzute de art. 33 alin. 1 lit. a și f O.U.G. nr. 57 din 2007 privind regimul ariilor naturale, prețioase, conservarea habitatelor naturale, a florei și faunei sălbatice, respectiv orice formă de recoltare, capturare, ucidere, distrugere sau vătămare a exemplarelor aflate în mediul lor natural, și de deținerea, transportul, comerțul sau schimburile în orice scop ale exemplarelor luate din natură, în oricare dintre stadiile ciclului lor biologic.

Te-ar putea interesa si

INCIDENT / ACTUALIZARE: Avionul Tarom București – Baia Mare nu a decolat din motive tehnice! A fost nevoie de schimbarea aeronavei. A doua aeronavă a reuşit să decoleze în jurul orei 18.30 (FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Țigări de 140.000 lei confiscate în trafic pe bd Unirii din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV – AU ÎNNEBUNIT SALCÂMII… pardon JURNALIȘTII? Încă un jurnalist candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.